Mesaj neiertator al Ozanei Barabancea, la aproape un an de la operație

10 Mar 2018

Vedeta tv le-a răspuns dur celor care scriu despre ea fără să o întrebe.

 

„Să le fie rușine celor care scriu despre oameni, fără să ne întrebe, fără să se asigure ca sursele lor sunt reale!  Eu m-am operat de micșorare de stomac la domnul dr Rubin Munteanu ! Pe 20 iunie 2017! Și atât! Mă amuz de acest abuz! Sunt tot felul de PR disperați să vândă și îmi folosesc imaginea pentru a băga pe gât medicamente de care eu nici nu am auzit! (…) Sunteti impostori ! Ați luat imaginea mea și o folosiți fără să mă întrebați! Alții au scris că m- am operat de exces de piele! Ce amatori! Arăt impecabil! De unde și până unde vă permiteti voi să scrieti despre oameni fără să îi întrebați? Ce credibilitate mai aveți? Cine sunteți? Ce urmăriți? Presa de o secunda! Baloane de săpun, asta sunteți! Aflu ca m-am operat din presă! Și nici măcar nu am un an de la operație. E neindicată o nouă anestezie totală înainte de un an! Cui credeți ca scrieți? Vă permiteți să ne terfeliți cum vreți voi?”,  a scris Ozana pe Facebook.

Antena 3

Ultima oră
Alte titluri din: Monden
Antonia, despre relația sa cu Feli, la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4” Antonia, despre relația sa cu Feli, la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”
Delia îşi descoperã noi abilitãţi la iUmor Delia îşi descoperã noi abilitãţi la iUmor
Mai multe titluri din: Monden
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?