Dragoș Săvulescu: „Viața mea a devenit ca un film de când sunt cu Angela Martini”

10 Feb 2018

Milionarul Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo, acum producător de filme la Hollywood, este invitat sâmbătă, de la ora19.55, la Antena Stars, unde în cadrul unui interviu exclusiv, vorbește deschis despre aspecte mai puțin știute ale vieții sale, despre relația cu fosta Miss Universe Albania - Angela Martini, dar și despre luna lor de miere.

”Viața mea a devenit ca un film, în special de doi ani încoace, de când sunt cu Angela.  Asta pentru că atunci când ești împlinit ca bărbat, atunci când ți-ai găsit acea persoană lângă care simți că nu mai ai nevoie de nimeni, într-adevăr viața devine ca un film. E un film frumos, de dragoste și de acțiune”, mărturisește Dragoș Săvulescu.

Milionarul susține că de-a lungul  timpului a fost ținta multor neadevăruri și a fost descris drept un personaj care nu are deloc legătură cu el cel real. ”Foarte multe neadevăruri s-au spus despre mine. Sunt o persoană care face afaceri, este adevărat, care trăiește într-un mediu strălucitor astăzi, numai că valorile care stau la baza a ceea ce sunt acum sunt de natură morală și spirituală. Îmi voi aminti întotdeauna de un moment din copilărie, când am văzut un bolid, în Rahova, acolo unde locuiam eu și mă întrebam dacă vreodată voi putea să am propria mașină, o astfel de mașină. Părea un vis, ceva foarte greu de realizat pe atunci”, recunoaște Dragoș Săvulescu.

Despre rețeta succesului său, despre felul cum un băiat simplu din Rahova a ajuns milionar la Hollywood, dar și despre minunata poveste de dragoste pe care o trăiește în prezent, Dragoș Săvulescu vorbește într-un interviu exclusiv, sâmbătă, de la ora 19.55, la Antena Stars.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Monden
Delia a primit cadou o traistă tradițională la audițiile ”iUmor” Delia a primit cadou o traistă tradițională la audițiile ”iUmor”
Dorian Popa cu lacrimi în ochi la Asia Express:  ,,Am căzut la pământ, nu mai puteam să rezist.” Dorian Popa cu lacrimi în ochi la Asia Express: ,,Am căzut la pământ, nu mai puteam să rezist.”
Mai multe titluri din: Monden
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Vestea l-a prăbușit pe Adi Cristea. După 10 ani, Denisa Nechifor și-a făcut curaj și spune tuturor
A1.ro Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?