x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Diana va face mărturisiri pe „Insula iubirii”, la ceremonia focului, care îl vor bulversa pe Radu Vâlcan

Diana va face mărturisiri pe „Insula iubirii”, la ceremonia focului, care îl vor bulversa pe Radu Vâlcan

20 Mai 2017   •   12:06
Diana va face mărturisiri pe „Insula iubirii”, la ceremonia focului, care îl vor bulversa pe Radu Vâlcan

În cel de-al patrulea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” interacțiunile încep să se schimbe radical. Luni, de la ora 20:30, concurentele renunță la strategia lor de a ține ispitele la distanță prin aroganță și se apropie de cei șase bărbați, unele dintre ele recunoscând direct că au avut încă de la început preferați.

Pe ambele insule concurenții își aleg ispitele alături de care vor participa la concursuri pe plajă. Câștigarea tuturor probelor le va aduce celor care vor reuși să iasă învingători un premiu constând într-o ședință foto tematică, plină de senzualitate, iar celor care ies pe locul II o întâlnire de vis. Pentru prima dată pe insula băieților, vor apărea lacrimi, în urma alegerii pe care un concurent o va face, în fața ispitei preferate până atunci.

Însă cea mai mare schimbare se va petrece cu Diana, ale cărei decizii și declarații o vor duce pe un drum fără întoarcere. Protagonistă a ceremoniei focului din această ediție, Diana îi va face lui Radu mai multe dezvăluiri despre ea, despre Ben și despre relația lor, care îl vor lăsa pe acesta perplex. „Îți mărturisesc că sunt bulversat”, îi va spune Radu în timpul ceremoniei, ascultând poveștile ei. Cum se va termina acest episod și cum se va declara la final Diana, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni, de la ora 20:30 pe „Insula iubirii”.

 

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii