Cezara Dafinescu: "Frumusețea poate fi un handicap. Din această cauză nu am avut prietene"

11 Feb 2018

Cezara Dafinescu a fost invitată în emisiunea "Adevăruri de viață" de la Antena 3, unde a povestit cele mai frumoase experiențe din viața ei. De asemenea, actrița a spus că ea nu a avut prietene de-a lungul vieții sale și a explicat de ce. 

"Eu nu am prietene. Pentru că sunt aspectuoasă, sunt leoaică, e normal. Nu am prietene și le-am înțeles. Am o singură prietenă în Cluj, Maria Munteanu. În meserie nu am avut prietene, deși mi-am dorit foarte mult. Le-am înțeles.. trebuie să fii prea deșteaptă ca să mă accepți. Pentru că am un handicap. Sunt prea frumoasă.. ce să fac. Dar am un caracter bun, am făcut sport de performanță și am spiritul ăsta de echipă. Mi-au lipsit prietenele. Am fost privilegiată pe atunci. M-am căsătorit cu unul dintre marii actori, George Motoi, apoi a lui Gelu Fronea. Eu până la 50 de ani nu știam cât costă o pâine. Toată viața am stat pe scenă", a spus Cezara Dafinescu. 

Ultima oră
Alte titluri din: Monden
Delia a primit cadou o traistă tradițională la audițiile ”iUmor” Delia a primit cadou o traistă tradițională la audițiile ”iUmor”
Dorian Popa cu lacrimi în ochi la Asia Express:  ,,Am căzut la pământ, nu mai puteam să rezist.” Dorian Popa cu lacrimi în ochi la Asia Express: ,,Am căzut la pământ, nu mai puteam să rezist.”
Mai multe titluri din: Monden
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Vestea l-a prăbușit pe Adi Cristea. După 10 ani, Denisa Nechifor și-a făcut curaj și spune tuturor
A1.ro Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?