Ai primit o FLOARE-DE-COLȚ? Află ce semnificație are

05 Mar 2018

Intr-un articol de acum doi ani, Liliana Ivan a explicat semnificația unui vis în care apare un cadou sub forma unei Flori-de-colț.

 

„O floare rară, așa cum este floarea de colț, reprezintă o schimbare în bine în viața unei persoane care se confruntă cu un necaz  în familie. Visul anticipează  o mare bucurie într-un interval de timp foarte scurt, cel târziu până la Sărbătorile Pascale”, se arată în sursa citată.

FLOAREA-DE-COLȚ (Edelweiss) este vedeta celui mai recent Google Doodle, fiind omagiată în data de 5 martie pe pagina motorului de căutare.

La români are mai multe denumiri, ca floarea reginei, albumeală, albumiţa, edelvais, flocoşele, steluţă, floarea-doamnei, siminic, tudeliţă, floarea Bucegilor, sau, pur şi simplu, Floarea, nume care concentrează importanţa sa printre toate celelalte flori. Antena 3

 

Ultima oră
Alte titluri din: Hobby
Echinocțiul de primăvară. Ce zodii sunt afectate Echinocțiul de primăvară. Ce zodii sunt afectate
Ce noroc ai la bani, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut Ce noroc ai la bani, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut
Mai multe titluri din: Hobby
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?