A cheltuit aproape 40.000 de dolari pentru a capata trasaturi europene!

22 Mar 2018

Pentru a obtine infatisarea dorita, Ophelia Vanity, din Los Angeles, a cheltuit deja peste 35.000 de dolari. In varsta de 17 ani, tanara este pe jumatate chinezoaica, dar isi doreste trasaturi europene.

 

Potrivit spuselor sale, toate interventiile chirurgicale si procedurile la care este supusa lunar, inclusiv decolorarea parului, o fac mai sigura de sine, apropiind-o, totodata, de standardul "unei papusi vii".

Ea recunoaste ca, in trecut, parerea ei despre aspectul ei exterior era deplorabila. In scoala a suferit de anorexie, dar acum sufera de dezechlibru psihic - dismorfobie, afectiune definită ca fiind obsesia sau preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor. Persoana afectată arată normal pentru cei din jur, însă nu și în viziunea ei.

"Pentru mine, Barbie este etalonul frumusetii. In zilele noastre sunt papusi de toate 'natiile', dar pe mine m-a atras intotdeauna varianta clasica a Barbie. De aceea vreau sa arat cat mai european. Am asteptate sase ani aceste operatii", a declarat Ophelia.

Prietenul tinerei este de parere ca iubita lui face respectivele proceduri pentru ca nu se simte o personalitate unica. Nu impartaseste insa acest punct de vedere si crede ca Ophelia este absolut deosebita. El se teme ca operatiile estetice vor deveni o obsesie.

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Hobby
Feng-shui pentru luna mai: Zile si ore norocoase! Feng-shui pentru luna mai: Zile si ore norocoase!
Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică! Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!
Mai multe titluri din: Hobby
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?