Iuliana Doroftei a renunțat la pantaloni și a rămas în sacou și cizme!

26 Mar 2018

După ce a câștigat cea de a treia ediție a show-ului de televiziune ”Bravo, ai stil” (Kanal D), Iuliana Doroftei a intrat în atenția creatorilor de modă  din România. Recent, tânăra a fost vedeta colecției aniversare „10”, prin care brandul Mineli Boutique a sărbătorit zece ani de activitate în industria fashion-ului din țara noastră. La prezentarea de modă, Iuliana Doroftei a făcut senzație într-o ținută formată doar din sacou și cizme, ambele obiecte vestimentare fiind din neopren imprimat cu model digital. ”Gândim și creăm pentru femeia secolului vitezei, în care confortul și design-ul primează, modelele noastre de încălțăminte având misiunea de a completa armonios atât ținuta dar și personalitatea celor care ne aleg. Colecția noastră pentru sezonul cald gravitează în jurul mai multor trenduri precum imprimeurile florale, botinele tip șosetă din neopren, logo-urile imprimate și detalii prețioase.

 Indiferent de direcția vestimentară dorită, sport sau elegant, produsele din noua colecție Mineli Boutique vor pune o amprentă cool și degajată asupra întregului outfit. Pentru că la fel ca acum zece ani când am început această frumoasă poveste, promisiunea noastră rămâne neschimbată: reinterpretarea celor mai noi tendințe și celebrarea zilnică a frumosului”, a arătat designer-ul Ionuț Glăvan. 

Ultima oră
Alte titluri din: Fashion
Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie sa le aiba intotdeauna in geanta Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie sa le aiba intotdeauna in geanta
Mira s-a decis! În sezonul cald, va miza pe sandale și stiletto! Mira s-a decis! În sezonul cald, va miza pe sandale și stiletto!
Mai multe titluri din: Fashion
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?