De 8 Martie, Monica Roșu își va face cadou un mărțișor în formă de stiletto

05 Mar 2018

Campioana  olimpică la gimnastică Monica Roșu sărbătorește venirea primăverii calendaristice așa cum se cuvine. Ziua de 8 Martie este un bun prilej pentru vedeta sportului românesc de a pregăti mamei sale un cadou frumos dar și de a merge la cumpărături pentru a se răsfăța singură cu  daruri frumoase. "În primul rând, vreau să cumpăr ceva frumos pentru  mama pentru că adoră încălțămintea și vreau să îi fac o surpriză  inedită. Ea poartă mult fără toc, deci preferă balerini sau pantofi  sport", spune Monica Roșu, prezentatoarea știrilor sportive ale  postului național TVR2.  

 Pentru acestă ocazie, Monica a vizitat  magazinul cu încălțăminte creată de designerii Ionuț Glăvan și George  Ștefănescu și a pus ochii pe câteva modele din noua colecție de  primăvară-vară. "Pentru mine am ales o pereche argintie de stiletto cu  toc și teniși bleumarin cu model tradițional. Pentru mama, am ales o  pereche roșie de pantofi sport. Eu și mama avem gusturi asemănătoare și  ne facem mereu surprize frumoase una alteia. Mama locuiește la Bacău  însă vorbim des la telefon și avem o relație frumoasă",  a mai spus Monica Roșu. 

 

 

 Foto: Mineli Boutique

Ultima oră
Alte titluri din: Fashion
Sfaturi pentru frumusețe. Cum să scapi de mătreață în mod natural Sfaturi pentru frumusețe. Cum să scapi de mătreață în mod natural
Donatella Versace renunţa la blana animală pentru creatiile sale! Donatella Versace renunţa la blana animală pentru creatiile sale!
Mai multe titluri din: Fashion
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?