x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum sa daruiesti lenjerie intima de Craciun? Ghid pentru barbati

Cum sa daruiesti lenjerie intima de Craciun? Ghid pentru barbati

20 Dec 2017   •   15:42
Cum sa daruiesti lenjerie intima de Craciun? Ghid pentru barbati

Te-ai gandit ca de Craciun sa-ti surprinzi partenera oferindu-i o lenjerie intima? Noi credem ca e o idee foarte buna, dar iti este teama ca ai putea sa nu faci alegerea potrivita? Nu-ti face griji, iti vom dezvalui care e secretul pentru a darui cu succes o lenjerie iubitei sau sotiei tale!

 

Vitrine decorate de sarbatoare, magazine tot mai aglomerate? Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar odata cu trecerea zilelor suntem prinsi in goana dupa cadoul potrivit. In timp ce pentru unii din noi aceasta sarbatoare este un prilej de a petrece timp alaturi de cei dragi, a degusta deliciile culinare si a savura o ciocolata calda langa semineu, pentru unele femei ar putea suna mai provocator urmatoarele cuvinte: „lenjerie intima”! Asadar, uimeste-o cand va descoperi ce i-ai luat de Craciun!

 

Pentru femei, cuvantul „romantism” poate fi asociat foarte bine cu deschiderea unui cadou in dimineata de 25 decembrie, in care se afla un set fin de lenjerie intima. Desigur, nu iti poate garanta nimeni ca aceasta este reteta succesului. Daca nu tii cont de anumite detalii, surpriza ta poate fi un dezastru total! Fara lipsa de inspiratie, pentru un cumparator ocazional, alegerea lenjeriei intime potrivite pentru partenera poate fi o adevarata dilema.

 

Iata ce ai de facut: inainte de a cutreiera magazinele in lung si-n lat, trebuie sa ai in vedere ce stil de lenjerie intima i-ar atrage atentia partenerei tale. Pune-te in pielea ei pentru o secunda! Daca te-ai afla la brat cu ea intr-un mall, ce vitrina crezi ca ar remarca mai intai? Pentru asta, gandeste-te la ce este ea obisnuita sa poarte si, mai ales, care este dimensiunea corecta pentru formele sale. Cu siguranta tu ii cunosti cel mai bine trupul!

 

In al doilea rand, nici macar nu e nevoie sa colinzi prin magazine. Stim ca barbatilor nu le place asta! Asadar, poti comanda lenjerie intima simplu si rapid de pe site-ul preferat al femeilor, Just4Girls.ro! Aici cu siguranta vei gasi un model pe gustul ei. Iata doar cateva sugestii:

 

1. Rosalba Chemise, ideala pentru brunete focoase cu forme voluptoase

Setul este compus din doua piese, chemise cu decolteu adanc si chilot tanga din dantela de culoare rosie, perfecte pentru o noapte plina de romantism. In cazul in care vrei sa fii in ton cu sarbatoarea, ii poti achizitiona iubitei tale o astfel de lenjerie intima. Daca ii plac materialele elegante si decolteurile adanci, cu siguranta acest model o va cuceri!

2. Barbara Babydoll White, pentru un spirit angelic si delicat

In cazul in care gusturile partenerei tale sunt ceva mai discrete si clasice, atunci aceasta lenjerie intima alba o va face sa arate precum un inger ispititor! Vrei sa-i faci o bucurie indrazneata, insa fara a exagera? Ofera-i o lenjerie intima Barbara Babydoll si cu siguranta o va impresiona modul senzual si gingas in care te-ai gandit la ea.

3. Marvel Body, o lenjerie eleganta

Confectionat dintr-un material fin negru, accesorizat cu broderie delicata, acest body este potrivit pentru femeile care apreciaza eleganta si rafinamentul chiar si in dormitor. Modelul suav, dar extrem de sexy pune in evidenta sanii si fundul bombat. Daca are mici complexe legate de anumite aspecte ale trupului, cu siguranta va fi incantata de acest body care ii accentueaza talia si ii evidentiaza pieptul cu ajutorul cupelor definite. Fa-o sa se simta mai increzatoare si speciala ca oricand!

 

Fii atent la detaliu – asta e tot ceea ce trebuie sa faci, de fapt, atunci cand alegi sa daruiesti lenjerie intima de Craciun!

×