Colorează-ți părul cu ingrediente din bucătărie

19 Iul 2017

Aproximativ 65% dintre femei își modifică culoarea naturală a părului. Ne place să ne jucăm cu culorile, pentru că ne face să ne simțim bine. Însă ce facem când folosirea excesivă a produselor cu substanțe chimice afectează sănătatea podoabei capilare? Uite cum te poți vopsi natural.


Vopsirea părului natural

Se pare că putem folosi o mulțime de ingrediente naturale - unele le găsim în bucătărie - pentru a vopsi firele de păr. Depinde de culoarea pe care o vrei, de intensitatea pe care o vrei la ea și de timpul pe care-l ai la dispoziție.

Nu uita că produsele naturale nu oferă rezultate pe termen lung. Ar putea dura ceva timp și să încerci de mai multe ori până obții culoarea pe care ți-o dorești.

Truc: dacă vrei ca culoarea să se mențină mai mult timp, clătește părul cu apă și oțet de cidru de mere sau pulverizează amestecul pe șuvițe după ce le-ai colorat.

Colorează-ți părul cu următoarele ingrediente:

1) Cafea

...............

Află cum poți să faci asta

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Tratamente naturiste. Cum să scapi de gingivită cu ajutorul remediilor naturale Tratamente naturiste. Cum să scapi de gingivită cu ajutorul remediilor naturale
Ceaiul care a vindecat doi bolnavi de ciroză în fază terminală! Îl poate face oricine acasă! (tratamente naturiste) Ceaiul care a vindecat doi bolnavi de ciroză în fază terminală! Îl poate face oricine acasă! (tratamente naturiste)
Alte titluri din: Fashion
Venera Arapu: “Cred că femeile vor reuşi să se pună în valoare şi să nu mai urmeze orbeşte nişte dictate!” Venera Arapu: “Cred că femeile vor reuşi să se pună în valoare şi să nu mai urmeze orbeşte nişte dictate!”
Ovidiu Buta este gazda reality show-ului de transformări “Descoperă-ţi frumuseţea” Ovidiu Buta este gazda reality show-ului de transformări “Descoperă-ţi frumuseţea”
Mai multe titluri din: Fashion
Antena3.ro Nu avea bani de chirie și a văzut un anunț pe internet. „Îți închiriez apartamentul dacă faci amor cu mine!” Fata a decis să încerce. Ce i-a făcut bărbatul
Libertatea.ro Cât de des e bine să faci sex, în funcție de vârstă. După o anumită vârstă, se întâmplă asta
A1.ro Sătenii dintr-o comună ieșeană săpau liniștiți la canalizare atunci când au făcut o descoperire istorică! Ce au găsit în pământ
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de luni, 21 august 2017