x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Un TONIC pentru minte și corp - băutura miraculoasă a dimineților caniculare. Află REȚETA!

Un TONIC pentru minte și corp - băutura miraculoasă a dimineților caniculare. Află REȚETA!

12 Aug 2015   •   10:44
Un TONIC pentru minte și corp - băutura miraculoasă a dimineților caniculare. Află REȚETA!

 Băutura care îţi energizează mintea şi corpul. Iată cum se prepară! Mai ales în zilele toride de vară, avem nevoie de un plus de energie. Această băutură, preparată în casă îţi oferă din plin energia de care ai nevoie, pe parcursul întregii zile.

Recomandată de Melissa Darabian pe site-ul www.foodnetwork.com, rețeta se prepară relativ simplu și îți oferă plusul de energie fizică și de confort psihic și mental de care ai nevoie la începutul fiecărei zile. În plus, datorită aportului de piersici și de mango - fructe recunoscute pentru rezultatele lor în lupta cu căldurile de tip tropical -, vei reuși să domolești și arșița zilelor de vară. Cuburile de gheață, mărunțite în vârtejul celorlalte ingrediente trecute prin mixer, ca și fibrele din ovăz și banane, te vor ajuta și în lupta cu kilogramele.

Vezi mai multe rețete AICI -  Marea Carte de Bucate
Te-ar putea interesa și Rețeta zilei de joi. Alivenci ca la Humulești (rețeta Smarandei, mama lui Ion Creangă) 

Iată cum, de la bun început, rețeta promite să aducă numai lucruri bune în ziua ta de vară fierbinte. Cum se prepară această băutură miraculoasă?

Ingrediente: .................................

Citește rețeta pe ANTENA SATELOR

×