×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Șnițele ardelenești de porc cu cartofi și laște

08 Feb 2018

Din Ardealul cel bogat în savori – un fel de Turn Babel al bucatelor, căci atâtea etnii și-au fiert mâncărurile tradiționale pe plita lui – din Ardealul acesta fantast am ales o rețetă deloc complicată. Cum ai putea să refuzi așa ceva?

Este una dintre acele delicioase retete romanesti.

O să-mi spuneți că așteptați mai mult pentru dimineața aceasta de luni, dar nu-i puțin lucru nici acest cotlet de porc cu cartofi și laște – pastele specifice oricărui sat transilvan.

Ai trebuință, înainte de toate, de un cotlet de porc frumușel, de vreo trei sferturi de kil, la care adaugi: 300 g ceapă albă, o jumătate de pahar de ulei, 200 g de morcovi și 100 g pătrunjel rădăcină, un kil de cartofi, câteva linguri de bulion de tomate, o cană de făină albă, cernută, ca să fie mai aerată, două ouă, verdeață, piper și sare.

Cotlete, curățate de vițe (și de pe os) se bat bine cu ceea ce ardeleanul numește... „batșnițel” ............

Citește mai departe AICI

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Alivanca strămoșească (rețetă pentru Moșii de Rusalii) Alivanca strămoșească (rețetă pentru Moșii de Rusalii)
Cum preparăm un cocktail Red Passion Cum preparăm un cocktail Red Passion
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro S-a întâlnit cu un călugăr de la Mănăstirea din Peștera Ialomiței. Bătrânul era speriat, vorbea grăbit și gesticula. S-a apropiat de femeie și i-a spus ceva cumplit…
Libertatea.ro Româncă moartă în Italia. Cum au găsit-o în parcarea a parcat TIR-ul
A1.ro Scene șocante în plină stradă! Un bărbat a fost legat de o balustradă și călcat pe cap și pe față de o tânără. Oamenii șocați s-au oprit și au au filmat totul
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?