REȚETA ZILEI: Sparanghel la grătar cu susan

16 Iul 2017

Ingrediente: 1 mănunchi de sparanghel tânăr, 1 lingură ulei, 1 lingură sos de soia, ¼ linguriță ulei de susan, 1 cățel de usturoi, 1 lingură rasă semințe de susan, piper negru, sare de mare.

Mod de preparare: Se taie partea de jos lemnoasă a sparanghelului. Dacă e tânăr, nu va avea. Pe un platou larg se amestecă sosul de soia cu uleiul, uleiul de susan și usturoiul strivit și se adaugă piperul negru. Se amestecă sparanghelul cu sosul obținut și se lasă la marinat până faceți și restul pașilor.

Într-o tigaie mică, se prăjește susanul până prinde un pic de culoare. Se încinge tigaia grill timp de cinci minute, la foc mare. Se așează sparanghelul pe tigaie și se coace timp de 8-10 minute, întorcându-l, pentru a se face de jur împrejur.

Se scoate sparanghelul pe farfurie și se presară cu susan și sare de mare. ( e-retete.ro)

Ultima oră
Pe aceeasi temă
REŢETA ZILEI: Midii în stil marinăresc REŢETA ZILEI: Midii în stil marinăresc
REŢETA ZILEI: Borş roşu REŢETA ZILEI: Borş roşu
Alte titluri din: Culinar
REŢETA ZILEI: Tartă cu cireşe REŢETA ZILEI: Tartă cu cireşe
Imam baialdî (rețeta dobrogeană a lui Constantin Bacalbașa) Imam baialdî (rețeta dobrogeană a lui Constantin Bacalbașa)
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Răsturnare de situație în cazul morții Denisei Răducu. Anunțul făcut de Mara Bănică
Libertatea.ro Ea e noua femeie din viața lui Bittman. E o artistă celebră din România
A1.ro Nostradamus, previziuni sumbre pentru România: „Va fi...”
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de luni, 24 iulie 2017