REȚETA ZILEI: Sparanghel la grătar cu susan

16 Iul 2017

Ingrediente: 1 mănunchi de sparanghel tânăr, 1 lingură ulei, 1 lingură sos de soia, ¼ linguriță ulei de susan, 1 cățel de usturoi, 1 lingură rasă semințe de susan, piper negru, sare de mare.

Mod de preparare: Se taie partea de jos lemnoasă a sparanghelului. Dacă e tânăr, nu va avea. Pe un platou larg se amestecă sosul de soia cu uleiul, uleiul de susan și usturoiul strivit și se adaugă piperul negru. Se amestecă sparanghelul cu sosul obținut și se lasă la marinat până faceți și restul pașilor.

Într-o tigaie mică, se prăjește susanul până prinde un pic de culoare. Se încinge tigaia grill timp de cinci minute, la foc mare. Se așează sparanghelul pe tigaie și se coace timp de 8-10 minute, întorcându-l, pentru a se face de jur împrejur.

Se scoate sparanghelul pe farfurie și se presară cu susan și sare de mare. ( e-retete.ro)

Ultima oră
Pe aceeasi temă
REŢETA ZILEI: Midii în stil marinăresc REŢETA ZILEI: Midii în stil marinăresc
REŢETA ZILEI: Borş roşu REŢETA ZILEI: Borş roşu
Alte titluri din: Culinar
Reţeta zilei:Placinte cu branza dulce Reţeta zilei:Placinte cu branza dulce
Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro VIDEO CUTREMURĂTOR în cazul tragediei din Ungaria. Şoferul microbuzului făcea Live pe Facebook în momentul accidentului
Libertatea.ro Prima apariție publică a lui Harry și Meghan, după nuntă! Ținuta ducesei...
A1.ro E oficial! De ce a murit psihologul Hanibal Dumitrașcu. Cauzele morții
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?