REȚETA ZILEI: Sparanghel la grătar cu susan

16 Iul 2017

Ingrediente: 1 mănunchi de sparanghel tânăr, 1 lingură ulei, 1 lingură sos de soia, ¼ linguriță ulei de susan, 1 cățel de usturoi, 1 lingură rasă semințe de susan, piper negru, sare de mare.

Mod de preparare: Se taie partea de jos lemnoasă a sparanghelului. Dacă e tânăr, nu va avea. Pe un platou larg se amestecă sosul de soia cu uleiul, uleiul de susan și usturoiul strivit și se adaugă piperul negru. Se amestecă sparanghelul cu sosul obținut și se lasă la marinat până faceți și restul pașilor.

Într-o tigaie mică, se prăjește susanul până prinde un pic de culoare. Se încinge tigaia grill timp de cinci minute, la foc mare. Se așează sparanghelul pe tigaie și se coace timp de 8-10 minute, întorcându-l, pentru a se face de jur împrejur.

Se scoate sparanghelul pe farfurie și se presară cu susan și sare de mare. ( e-retete.ro)

Ultima oră
Pe aceeasi temă
REŢETA ZILEI: Midii în stil marinăresc REŢETA ZILEI: Midii în stil marinăresc
REŢETA ZILEI: Borş roşu REŢETA ZILEI: Borş roşu
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Pricomigdale Rețeta zilei: Pricomigdale
Rețeta zilei: Negrese Rețeta zilei: Negrese
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017