Rețeta zilei : Raţă pe varză

12 Sep 2017

Pentru prepararea raţei pe varză, ai nevoie de următoarele ingrediente
1 rață mijlocie
1 ceașcă de ulei
1 pahar de vin alb
1 varză
2 roșii
sare
piper boabe

Cum prepari rața pe varză
Speli rața, o cureți de intestine și măruntaie, după care o ungi cu ulei. Sărezi, după gust. Într-o tavă de friptură, pui rața cu o cană de apă caldă, piper boabe și ulei. Speli și cureți varza, o toci mărunt și o călești în ulei încins. Adaugi puțină apă atunci când s-a înmuiat ușor și continui fierberea. În aproximativ o oră, adaugi câteva roșii decojite, tăiate felii subțiri, sare și, după gust, poți adăuga puțin piper sau cimbru. La sfârșit torni vinul alb.

Ungi friptura cu sosul din tavă, până când devine ușor rumenă. Treci varza călită în tava de friptură și le mai lași împreună în cuptor, aproximativ jumătate de oră. Poftă bună!

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
REŢETA ZILEI: Chifle cu seminţe şi tărâţe REŢETA ZILEI: Chifle cu seminţe şi tărâţe
Chef Florin Dumitrescu transformă celebra sa plăcintă de berbecuț  într-un burger gourmet Chef Florin Dumitrescu transformă celebra sa plăcintă de berbecuț într-un burger gourmet
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Participau la deshumarea unui băiețel. Toți au leșinat când au deschis sicriul. Ce au găsit în el
Libertatea.ro Oana Roman a răbufnit! L-a făcut ou și cu oțet pe C.T Popescu. Vai, ce a fost la gura ei
A1.ro Cazul care face înconjurul lumii. Fetiţa a cărei inimă bate în afara pieptului. Imagini incredibile!
IncomeMagazine.ro A fost dezlegat misterul pe de Insula Pastelui!