Rețeta zilei : Raţă pe varză

12 Sep 2017

Pentru prepararea raţei pe varză, ai nevoie de următoarele ingrediente
1 rață mijlocie
1 ceașcă de ulei
1 pahar de vin alb
1 varză
2 roșii
sare
piper boabe

Cum prepari rața pe varză
Speli rața, o cureți de intestine și măruntaie, după care o ungi cu ulei. Sărezi, după gust. Într-o tavă de friptură, pui rața cu o cană de apă caldă, piper boabe și ulei. Speli și cureți varza, o toci mărunt și o călești în ulei încins. Adaugi puțină apă atunci când s-a înmuiat ușor și continui fierberea. În aproximativ o oră, adaugi câteva roșii decojite, tăiate felii subțiri, sare și, după gust, poți adăuga puțin piper sau cimbru. La sfârșit torni vinul alb.

Ungi friptura cu sosul din tavă, până când devine ușor rumenă. Treci varza călită în tava de friptură și le mai lași împreună în cuptor, aproximativ jumătate de oră. Poftă bună!

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețetă: Baclavale Rețetă: Baclavale
Rețeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada Rețeta zilei: Prăjitură Albă ca zăpada
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru săptămâna 20-26 noiembrie. Zodia care are protecție divină
Libertatea.ro Un bărbat din București și-a făcut dreptate cu pumnul. Incidentul a fost filmat
A1.ro „NENOROCIREA s-a abătut asupra Pământului”. Peste 400 de morți în doar câteva ore! Este un DEZASTRU nemaivăzut
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?