Rețeta zilei: Pulpă de porc cu fasole verde și pesto de rosii

08 Ian 2018

Ingrediente

150 g pulpă de porc

  • 100 g fasole verde
  • 25 g roșii uscate
  • ulei de măsline
  • 250g usturoi
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper negru
  • Mod de preparare

Asezonăm carnea de porc cu sare, piper și oregano. Îl prăjim într-o tigaie încinsă cam 4-5 minute pe fiecare parte. Separat prăjim fasolea verde, asezonată cu sare și piper, împreună cu 1 cățel de usturoi tocat mărunt, timp de 4-5 minute. Pesto-ul de roșii îl facem astfel: într-un bol punem roșiile uscate, tăiate cât mai mărunt, restul de usturoi tocat mărunt, busuiocul și uleiul de măsline. Le pasăm într-un blender până când devin o pastă omogenă. Servim pesto-ul peste porc și păstăi. Poftă bună!

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Plăcinte cu şuncă şi caşcaval Rețeta zilei: Plăcinte cu şuncă şi caşcaval
Rețeta zilei: Păstrăv la cuptor cu piure de mazăre Rețeta zilei: Păstrăv la cuptor cu piure de mazăre
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Delia, vacanță de lux în Maldive! Cât dă vedeta pentru o noapte de cazare
Libertatea.ro Mihaela Borcea a negat cu vehemență că ar fi furat bărbatul altei femei. Avem IMAGINILE
A1.ro Un nou caz de agresiune sexuală! O elevă a reclamat la poliţie că a fost violată în scara unui bloc. Un alt pedofil în libertate?
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?