Rețeta zilei: Pui mexican

10 Aug 2017

Ingrediente

4 bucăți piept de pui dezosat, sos italian picant, ardei gras tocat, ardei iute tocat, 1 cățel de usturoi făcut mujdei, o jumătate de ceapa, un kilogram de orez galben, sare și piper, 2 linguri ulei de masline

 Preparare

Se unge o tigaie cu ulei de măsline unde se călește puțin usturoiul. Pieptul de pui se taie în bucățele și se adaugă în tigaie. Se mai adaugă sare, piper și se amestecă în mod repetat. Când puiul e aproape făcut, se adaugă ardeiul tocat. Treptat se adaugă orezul și condimentele, apa, și sosul italian picant. Se acoperă și se lasă să clocotească până scade apa, aproximativ 25 de minute. Se poate servi cu garnitură de mazare. Poftă bună!(RETETE.RO)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Negrese Rețeta zilei: Negrese
Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Cele mai bune zodii în dormitor. Află ce se spune despre zodia ta
A1.ro Lovitură pentru toți românii care au termopane și centrală în case. Legea îi obligă să aplice câteva modificări. Dacă nu acceptă, rămân fără gaze
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de luni, 22 octombrie 2017