Rețeta zilei: Pui în sos de bere

12 Oct 2017

Ingrediente

2 linguri ulei
4 bucăți piept de pui
3 linguri ceapă, tăiată julien
sare
piper
2 linguri pătrunjel tocat
120 ml bere
1 lingură muștar boabe
2 linguri sos de soia

Mod de preparare

Se condimentează bucățile de piept de pui cu sare și piper, după gust și se rumenesc într-o tigaie, în puțin ulei, aproximativ 6 minute, pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie și se acoperă. Se călești ceapa în aceeași tigaie, 1 minut, până se înmoaie. Separat, se amestecă berea, sosul de soia și muștarul. Se adaugă ceapa și se mai lasă să fiarbă, până ce sosul începe să scadă.  Pieptul de pui se servește cu sos și garnitură de orez.Sursa http://www.cookinglight.com

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure
Rețeta zilei: Papanaşi cu smântână şi dulceaţă Rețeta zilei: Papanaşi cu smântână şi dulceaţă
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru 22-28 octombrie
Libertatea.ro Un tânăr sărac a fost gonit de la restaurant. După o oră s-a întors, iar chelnerii au amuțit
A1.ro Lovitură pentru toți românii care au termopane și centrală în case. Legea îi obligă să aplice câteva modificări. Dacă nu acceptă, rămân fără gaze
IncomeMagazine.ro ATENTIE! Se prabuseste statia ORBITALA chineza Tiangong-1!