Rețeta zilei: Pui în sos de bere

12 Oct 2017

Ingrediente

2 linguri ulei
4 bucăți piept de pui
3 linguri ceapă, tăiată julien
sare
piper
2 linguri pătrunjel tocat
120 ml bere
1 lingură muștar boabe
2 linguri sos de soia

Mod de preparare

Se condimentează bucățile de piept de pui cu sare și piper, după gust și se rumenesc într-o tigaie, în puțin ulei, aproximativ 6 minute, pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie și se acoperă. Se călești ceapa în aceeași tigaie, 1 minut, până se înmoaie. Separat, se amestecă berea, sosul de soia și muștarul. Se adaugă ceapa și se mai lasă să fiarbă, până ce sosul începe să scadă.  Pieptul de pui se servește cu sos și garnitură de orez.Sursa http://www.cookinglight.com

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Pricomigdale Rețeta zilei: Pricomigdale
Rețetă de pui cu ciuperci de pădure Rețetă de pui cu ciuperci de pădure
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Horoscopul săptămânii 26 februarie - 4 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Vești foarte proaste pentru mai multe zodii
Libertatea.ro Cât de mare e bărbăția lui! Chiar el a spus tot pe internet
A1.ro Și-a înjunghiat soția și a murit, la scurt timp, într-un accident rutier: Un tir i-a spulberat mașina! Imagini șocante!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?