Rețeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

06 Aug 2017

INGREDIENTE
2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi,1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de ulei

PREPARARE

 Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece. Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust. Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.
Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra. sursa:rețeteculinare.ro

Poftă bună!

Ultima oră
Pe aceeasi temă
REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri
REŢETA ZILEI: Ouă fierte în ceai negru REŢETA ZILEI: Ouă fierte în ceai negru
Alte titluri din: Culinar
Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc
Ciorba de pasăre cu ouă fierte, pentru masa de Sfinții Împărați Ciorba de pasăre cu ouă fierte, pentru masa de Sfinții Împărați
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro LOTO. Ce au văzut telespectatorii în timpul tragerii la LOTO 6/49. Show erotic în direct și în reluare VIDEO
Libertatea.ro A fost unul dintre cei mai puternici oameni din Romania, acum merge cu o pungă goală și admiră vitrinele
A1.ro Răspunsul la una dintre cele mai controversate întrebări din istorie: Aici a murit Hitler!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?