Rețeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

06 Aug 2017

INGREDIENTE
2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi,1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de ulei

PREPARARE

 Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece. Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust. Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.
Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra. sursa:rețeteculinare.ro

Poftă bună!

Ultima oră
Pe aceeasi temă
REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri
REŢETA ZILEI: Ouă fierte în ceai negru REŢETA ZILEI: Ouă fierte în ceai negru
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei :  Tocăniţă de vinete Rețeta zilei : Tocăniţă de vinete
Rețeta zilei: Aripioare cu miere și chimbir Rețeta zilei: Aripioare cu miere și chimbir
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Nu avea bani de chirie și a văzut un anunț pe internet. „Îți închiriez apartamentul dacă faci amor cu mine!” Fata a decis să încerce. Ce i-a făcut bărbatul
Libertatea.ro Cât de des e bine să faci sex, în funcție de vârstă. După o anumită vârstă, se întâmplă asta
A1.ro Sătenii dintr-o comună ieșeană săpau liniștiți la canalizare atunci când au făcut o descoperire istorică! Ce au găsit în pământ
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de luni, 21 august 2017