Rețeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

06 Aug 2017

INGREDIENTE
2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi,1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de ulei

PREPARARE

 Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece. Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust. Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.
Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra. sursa:rețeteculinare.ro

Poftă bună!

Ultima oră
Pe aceeasi temă
REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri REŢETA ZILEI: Cartofi în careuri
REŢETA ZILEI: Ouă fierte în ceai negru REŢETA ZILEI: Ouă fierte în ceai negru
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Pricomigdale Rețeta zilei: Pricomigdale
Rețeta zilei: Negrese Rețeta zilei: Negrese
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017