Rețeta zilei: Înghețată cu bezele și fructe de pădure

09 Ian 2018

Ingrediente

2 kg înghețată cu vanilie

300 g fructe de pădure

10 buc bezele

1 buc folie alimentară

Mod de preparare

Se așează o folie de plastic pe o tavă rotundă, cu pereții detașabili. Între timp, se lasă puțin înghețata la dezghețat, până se înmoaie, având însă grijă sa nu se topească de tot. Se pune o parte din înghețată în tavă, deasupra căreia se distribuie jumătate din cantitatea de fructe de pădure, apoi jumătate din bezele. Se repetă straturile, terminând cu înghețata. Se acoperă cu folia de plastic și se lasă în congelator, pentru 3 - 4 ore.După ce timpul de congelare a trecut, se scoate desertul din congelator, se decorează cu fructe de pădure și este gata de servit.Poftă bună!

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Piept de pui umplut cu brânză de capră Rețeta zilei: Piept de pui umplut cu brânză de capră
6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre 6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?