Rețeta zilei:File de cod cu cartofi și avocado

10 Oct 2017

Ingrediente

1 cartof dulce, feliat pe lungime

1 lingură ulei

15 g unt

1 cățel de usturoi, pisat

1 lingură pătrunjel tocat

175 g file de cod

75 g mazăre congelată

½ avocado

zeamă de lămâie, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Se încălzește cuptorul la 200 °C. Feliile de cartofi se ung cu puțin ulei, apoi se condimentează cu sare și piper, după gust. Se dă la cuptor într-o tavă, timp de 20 de minute.

Într-un bol, se zdrobește untul împreună cu usturoiul și pătrunjelul. Se unge peștele cu acest amestec și se dă la cuptor alături de mazăre, pentru 5 -10 minute. Se pisează avocado și se amestecă cu mazărea.  Codul se servește împreună cu cartofii și mazărea. În final se asezonează cu zeamă de lămâie. Poftă bună! Sursa https://realfood.tesco.com

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Pricomigdale Rețeta zilei: Pricomigdale
Rețeta zilei: Negrese Rețeta zilei: Negrese
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017