REŢETA ZILEI: Creveţi cu legume şi caşcaval

17 Iul 2017

Ingrediente: 15 creveţi, 1 ceapă mică, 2 ardei semi-iuţi, 1 roşie mică, 12 roşii cherry, 35 gr caşscaval vacă, 2-3 fire pătrunjel, 2 linguri ulei măsline, ¼ linguriţă boia dulce, sare şi piper negru.

Mod de preparare: Se curăţă total creveţii, se clătesc în apă rece, apoi se usucă bine.

Într-o tigaie se încinge uleiul şi se adaugă ceapa tocată mărunt şi ardeii curăţaţi şi tăiaţi mărunt. Se călesc până se înmoaie puţin. Se presară cu sare şi piper negru.

Se adaugă creveţii şi se amestecă de câteva ori, doar până devin roz peste tot. Se scot din tigaie.

Peste legumele rămase se adaugă roşia dată prin răzătoare, roşiile cherry şi boia. Se sotează până roşiile cherry crapă uşor.

Se trage tigaie de pe foc, se pun creveţii la loc în tigaie, se presară jumătate de pătrunjel tocat, se rade caşcavalul deasupra şi se presară restul de pătrunjel.

Se pune tigaia la cuptor, la 200 grade Celsius, doar până caşcavalul e topit. Se serveşte cald. (e-retete.ro)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Reţeta zilei: Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc
Ciorba de pasăre cu ouă fierte, pentru masa de Sfinții Împărați Ciorba de pasăre cu ouă fierte, pentru masa de Sfinții Împărați
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro LOTO. Ce au văzut telespectatorii în timpul tragerii la LOTO 6/49. Show erotic în direct și în reluare VIDEO
Libertatea.ro Ce face pentru bani în SUA Șerban din Liceenii: “Trebuia să supraviețuiesc cumva”
A1.ro Nu ai loc de muncă? Statul îţi dă 40.000 de lei. Iată cum îi poţi obţine!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?