REŢETA ZILEI: Creveţi cu legume şi caşcaval

17 Iul 2017

Ingrediente: 15 creveţi, 1 ceapă mică, 2 ardei semi-iuţi, 1 roşie mică, 12 roşii cherry, 35 gr caşscaval vacă, 2-3 fire pătrunjel, 2 linguri ulei măsline, ¼ linguriţă boia dulce, sare şi piper negru.

Mod de preparare: Se curăţă total creveţii, se clătesc în apă rece, apoi se usucă bine.

Într-o tigaie se încinge uleiul şi se adaugă ceapa tocată mărunt şi ardeii curăţaţi şi tăiaţi mărunt. Se călesc până se înmoaie puţin. Se presară cu sare şi piper negru.

Se adaugă creveţii şi se amestecă de câteva ori, doar până devin roz peste tot. Se scot din tigaie.

Peste legumele rămase se adaugă roşia dată prin răzătoare, roşiile cherry şi boia. Se sotează până roşiile cherry crapă uşor.

Se trage tigaie de pe foc, se pun creveţii la loc în tigaie, se presară jumătate de pătrunjel tocat, se rade caşcavalul deasupra şi se presară restul de pătrunjel.

Se pune tigaia la cuptor, la 200 grade Celsius, doar până caşcavalul e topit. Se serveşte cald. (e-retete.ro)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Reteta zilei: Salată de fructe verzi Reteta zilei: Salată de fructe verzi
Rețeta zilei: Plăcinte cu şuncă şi caşcaval Rețeta zilei: Plăcinte cu şuncă şi caşcaval
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Ce salariu avea Andreea Marin cand era la "Surprize, Surprize"! "Puteam să îmi cumpăr pe lună…"
Libertatea.ro După nici 3 ani de căsnicie, Anda Adam a luat decizia
A1.ro Se caută angajați. Salariul este 21.000 de lei lunar și nu e nevoie să pleci din țară! Vestea bună e că nu ai nevoie de pregătire. Sunt SUTE DE LOCURI disponibile!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?