REŢETA ZILEI: Creveţi cu legume şi caşcaval

17 Iul 2017

Ingrediente: 15 creveţi, 1 ceapă mică, 2 ardei semi-iuţi, 1 roşie mică, 12 roşii cherry, 35 gr caşscaval vacă, 2-3 fire pătrunjel, 2 linguri ulei măsline, ¼ linguriţă boia dulce, sare şi piper negru.

Mod de preparare: Se curăţă total creveţii, se clătesc în apă rece, apoi se usucă bine.

Într-o tigaie se încinge uleiul şi se adaugă ceapa tocată mărunt şi ardeii curăţaţi şi tăiaţi mărunt. Se călesc până se înmoaie puţin. Se presară cu sare şi piper negru.

Se adaugă creveţii şi se amestecă de câteva ori, doar până devin roz peste tot. Se scot din tigaie.

Peste legumele rămase se adaugă roşia dată prin răzătoare, roşiile cherry şi boia. Se sotează până roşiile cherry crapă uşor.

Se trage tigaie de pe foc, se pun creveţii la loc în tigaie, se presară jumătate de pătrunjel tocat, se rade caşcavalul deasupra şi se presară restul de pătrunjel.

Se pune tigaia la cuptor, la 200 grade Celsius, doar până caşcavalul e topit. Se serveşte cald. (e-retete.ro)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Pricomigdale Rețeta zilei: Pricomigdale
Rețeta zilei: Negrese Rețeta zilei: Negrese
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017