x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar O reteta usor de pregatit: Gogosi cu oua si ceapa!

O reteta usor de pregatit: Gogosi cu oua si ceapa!

16 Mai 2018   •   15:07
O reteta usor de pregatit: Gogosi cu oua si ceapa!

Este o reteta pentru gospodinele care nu-si permit sa petreaca mult timp in bucatarie. Se obtine un preparat gustos, care poate fi servit cald sau rece. 

 

Este nevoie de urmatoarele ingrediente:

O jumatate de litru de kefir sau lapte batut;

Cinci oua;

200 de grame de ceapa verde;

O lingurita de bicarbonat alimentar;

3-4 linguri de faina;

Sare, piper dupa gust;

Ulei de floarea soarelui pentru prajit.

Cum se prepara

Se pun la fiert patru dintre cele cinci oua pregatite. Ceapa se spala, se scurge si se taie marunt. Ouale racorite fie se paseaza cu furculita, fie se taie cubulete. Bicarbonatul se toarna peste kefir sau laptele batut, impreuna cu oul crud ramas. Se adauga treptat faina. Totul se amesteca pana se obtine un aluat destul de moale. Se aduga sare, piper, oule si ceapa taiate. Se omogenizeaza.

Cu o lingura mare se ia din compozitie si se pune in uleiul incins. Gogosile se rumenesc pe ambele parti la foc potrivit pentru a nu se prinde.

×