Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

18 Mai 2017

Iepure cu sos de smântână - o rețetă cu poveste, ba chiar de... poezie (dac-așa îmi place mie). 

În Bucovina, smântâna - bat-o vina! - e cea dintâi în toate. Și-n bucate! Sau, mă rog, în bucate vine mai la urmă, când toate-s așezate, să-i dea catifelare, aromă, gust, savoare, parfum de sărbătoare. În sosul de smântână îmbăiat. în Bucovina, eu un iepure-am aflat.

Iepure cu sos de smântână - rețeta

Pentru acest preparat vom folosi spinarea și picioarele - cele de dinapoi - ale unui iepure frăgezit și bine marinat. Se împănează carnea..............

Citește mai departe AICI și află toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

 

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman) Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman)
Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman) Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure Rețeta zilei: Minitarte cu fructe de pădure
Rețeta zilei: Papanaşi cu smântână şi dulceaţă Rețeta zilei: Papanaşi cu smântână şi dulceaţă
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Ufologii anunță un atac extraterestru curând. Sute de OZN-uri s-ar îndrepta spre Terra
Libertatea.ro Raspunde la o singura intrebare si afla daca esti PSIHOPAT sau nu
A1.ro Lovitură pentru toți românii care au termopane și centrală în case. Legea îi obligă să aplice câteva modificări. Dacă nu acceptă, rămân fără gaze
IncomeMagazine.ro Trump acuzat ca vrea sa ascunda adevarul despre Kennedy