Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

18 Mai 2017

Iepure cu sos de smântână - o rețetă cu poveste, ba chiar de... poezie (dac-așa îmi place mie). 

În Bucovina, smântâna - bat-o vina! - e cea dintâi în toate. Și-n bucate! Sau, mă rog, în bucate vine mai la urmă, când toate-s așezate, să-i dea catifelare, aromă, gust, savoare, parfum de sărbătoare. În sosul de smântână îmbăiat. în Bucovina, eu un iepure-am aflat.

Iepure cu sos de smântână - rețeta

Pentru acest preparat vom folosi spinarea și picioarele - cele de dinapoi - ale unui iepure frăgezit și bine marinat. Se împănează carnea..............

Citește mai departe AICI și află toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

 

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman) Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman)
Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman) Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Alte titluri din: Culinar
REŢETA ZILEI: Paste cu iaurt şi urzici REŢETA ZILEI: Paste cu iaurt şi urzici
Fructul pasiunii, sursa ta de vitamine și minerale Fructul pasiunii, sursa ta de vitamine și minerale
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Cum a fost fotografiat un bărbat pe plajă, de mână cu fiica lui. Salvamarii și-au făcut cruce
Libertatea.ro Veste uriașă pentru acești români. Primesc mai mulți bani peste doar câteva zile
A1.ro Dansatoarea s-a oprit pentru o clipă să își tragă sufletul, dar ceea ce s-a văzut în oglinda din spatele ei îți dă fiori!
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de joi, 29 iunie 2017