Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

18 Mai 2017

Iepure cu sos de smântână - o rețetă cu poveste, ba chiar de... poezie (dac-așa îmi place mie). 

În Bucovina, smântâna - bat-o vina! - e cea dintâi în toate. Și-n bucate! Sau, mă rog, în bucate vine mai la urmă, când toate-s așezate, să-i dea catifelare, aromă, gust, savoare, parfum de sărbătoare. În sosul de smântână îmbăiat. în Bucovina, eu un iepure-am aflat.

Iepure cu sos de smântână - rețeta

Pentru acest preparat vom folosi spinarea și picioarele - cele de dinapoi - ale unui iepure frăgezit și bine marinat. Se împănează carnea..............

Citește mai departe AICI și află toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

 

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman) Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman)
Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman) Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei: Aripioare cu miere și chimbir Rețeta zilei: Aripioare cu miere și chimbir
 Rețeta zilei: Salată de Paste Farfalle cu Prosciutto Crudo Rețeta zilei: Salată de Paste Farfalle cu Prosciutto Crudo
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Adevăruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, în funcție de zodie
Libertatea.ro Veste pentru toți șoferii. Când vei recupera banii de azi înainte
A1.ro BOMBĂ! E oficial! Cristian Pomohaci și-a găsit alinarea alături de.... Toți au rămas șocați!
IncomeMagazine.ro Cum a castigat Putin al treilea RAZBOI MONDIAL!