Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

18 Mai 2017

Iepure cu sos de smântână - o rețetă cu poveste, ba chiar de... poezie (dac-așa îmi place mie). 

În Bucovina, smântâna - bat-o vina! - e cea dintâi în toate. Și-n bucate! Sau, mă rog, în bucate vine mai la urmă, când toate-s așezate, să-i dea catifelare, aromă, gust, savoare, parfum de sărbătoare. În sosul de smântână îmbăiat. în Bucovina, eu un iepure-am aflat.

Iepure cu sos de smântână - rețeta

Pentru acest preparat vom folosi spinarea și picioarele - cele de dinapoi - ale unui iepure frăgezit și bine marinat. Se împănează carnea..............

Citește mai departe AICI și află toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

 

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman) Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman)
Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman) Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Alte titluri din: Culinar
Reteta zilei: Salată cu ton și sparanghel Reteta zilei: Salată cu ton și sparanghel
Reteta zilei: Ciocolată de casă cu caju Reteta zilei: Ciocolată de casă cu caju
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vești bune pentru trei zodii
Libertatea.ro Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție
A1.ro Decizia care va revolta lumea creștinătății. Se schimbă „Tatăl nostru”. Aceasta este fraza pe care Papa vrea să o modifice!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?