Iepure cu sos de smântână (o rețetă bucovineană)

18 Mai 2017

Iepure cu sos de smântână - o rețetă cu poveste, ba chiar de... poezie (dac-așa îmi place mie). 

În Bucovina, smântâna - bat-o vina! - e cea dintâi în toate. Și-n bucate! Sau, mă rog, în bucate vine mai la urmă, când toate-s așezate, să-i dea catifelare, aromă, gust, savoare, parfum de sărbătoare. În sosul de smântână îmbăiat. în Bucovina, eu un iepure-am aflat.

Iepure cu sos de smântână - rețeta

Pentru acest preparat vom folosi spinarea și picioarele - cele de dinapoi - ale unui iepure frăgezit și bine marinat. Se împănează carnea..............

Citește mai departe AICI și află toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

 

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman) Balmoș (rețeta lui Radu Anton Roman)
Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman) Baclava (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Alte titluri din: Culinar
Beneficiile supei de castravete Beneficiile supei de castravete
 De ce este periculos popcornul la microunde De ce este periculos popcornul la microunde
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Veste-șoc primită în această seară de Dragoș Pătraru. Se uita la televizor când.... a încremenit
Libertatea.ro Drama sfâșietoare a Antoniei! Medicii au anunțat-o că nu mai poate fi mamă!
A1.ro MIHĂILEȘTI. Calendarul arăta 24 mai 2004. Ceasul, 5:50. 18 oameni, morți pe loc. După mai multe zile de la tragedie, pompierii încă adunau rămașițe umane din câmp
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de miercuri, 24 mai 2017