×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

„Chefi la cuțite” a revenit aseară pe marile ecrane!

12 Sep 2017

Luni, 11 septembrie, „Chefi la cuțite” a marcat premiera celui de-al patrulea sezon la Antena 1. Telespectatorii au așteptat nerăbdători întoarcerea celor trei simpatici chefi, în special a juratului care a debutat într-o nouă formă fizică uluitoare:  chef Cătălin Scărlătescu, ce a fost admirat și de data aceasta de cele mai frumoase candidate. Totuși, se pare că popularitatea în ceea ce privește cheful preferat se mută la polul opus al mesei de jurizare anul acesta, căci chef Bontea a fost numele preferat de cei mai mulți dintre concurenți.

Un bucătar filipinez a făcut deliciul ediției, pregătind o porție de ,,sarmale”  în stil asiatic, cu ingrediente din Piața Obor, iar savoarea farfuriei i-a făcut pe chefi să acorde două cuțite. Concurentul care a impresionat juriul printr-un preparat autentic este Hârâială Silvian, ce a gătit un piure..cu fân! Se pare că cei trei bucătari au pariat pe concurent, pentru că i-au acordat maximul de cuțite și l-au inclus în strategia de formare a propriilor echipe!

 

Blestemul raw-veganilor la Chefi la cuțite în această seară?

      În ediția de marți, 12 septembrie, tot de la ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii unei suite de farfurii impecabile, ce stabilesc un standard cât mai ridicat al preparatelor. Anca Pintican este o profesoară de yoga ce vrea să îi impresioneze pe jurați cu o farfurie vegetariană. Convinsă că îi va converti pe cei mai iubiți bucătari ,,de la carne la morcovi”, concurenta pregătește un preparat inedit: burger vegetal cu cartofi turcești. Surprizele continuă pe banda „Chefi la cuțite”, iar chef Cătălin, un dușman declarat al clătitelor, va trebui să-și învingă mica fobie doar pentru a juriza!

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Alivanca strămoșească (rețetă pentru Moșii de Rusalii) Alivanca strămoșească (rețetă pentru Moșii de Rusalii)
Cum preparăm un cocktail Red Passion Cum preparăm un cocktail Red Passion
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Zodia care va sta foarte bine pe plan financiar
Libertatea.ro Gafă colosală a Lidiei Buble în ziua nunții. Foto
A1.ro Simona Halep, despre operaţia de micşorare a sânilor:"Am făcut-o pentru..."
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?