x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Câte calorii au preparatele de Paști. Lista la 100 de grame

Câte calorii au preparatele de Paști. Lista la 100 de grame

29 Apr 2016   •   18:50
Câte calorii au preparatele de Paști. Lista la 100 de grame

Iată așadar, o listă de preparate de Paști și caloriile la 100 de grame, asta pentru a vă face o idee despre cum și cât să mâncați de sărbători fără să vă dăuneze prea mult, scrie clickpentrufemei.ro.

Masa de Paști este una foarte sățioasă și gustoasă. Cum românii nu sunt obișnuiți cu carnea de miel, oaie, ied sau berbec, este bine să fie cu băgare de seamă la masa de sărbătoare. Despre ouă se știe că sunt grele pentru ficat, iar multele preparate de carne, de la carne de curcan și vită la carne de miel și porc, pot dăuna și mai grav.

Iată așadar, o listă de preparate de Paști și caloriile la 100 de grame, asta pentru a vă face o idee despre cum și cât să mâncați de sărbători fără să vă dăuneze prea mult.
Lista de preparate de Paști și calorii la 100 de grame – friptură de miel la 160 de calorii / 100 de grame

Pe cât posibil, încercați să folosiți ingrediente cât mai naturale, să faceți preparatele mai grele, precum maioneza, mai ușoare. Condimentate cum trebuie, ies la fel de gustoase și bune ca cele autentice, doar că mult mai ușoare pentru stomac. Există multe alternative sănătoase la alimentele de sărbători, de la salate de boeuf mai sănătoasă la friptura de miel mai ușoară.

×