x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa 5 greșeli pe care le fac miresele înainte de nuntă

5 greșeli pe care le fac miresele înainte de nuntă

18 Iun 2017   •   16:04
5 greșeli pe care le fac miresele înainte de nuntă
Sursa foto: © The Classic Photo Company/Wal

Drumul până la categoricul "da" este adeseori presărat cu numeroase greșeli, pe care, dacă miresele nu ar fi așa emoționate, cu siguranță că nu le-ar face.


Pregatirile sunt extenuante, cu atatea treburi de facut, cu atatea lucruri de pus la punct, asa ce este imposibil sa nu se mai comita si greseli.

Din pacate, multe dintre ele le vor lasa invitatilor sau membrilor familiei un gust amar. Ca sa evite aceste probleme, miresele ar trebui sa le cunoasca.

Miresele nu ar trebuie sa se puna pe primul loc pe ele insele

Inainte de a cumpara tot felul de reviste sau de a marca bloguri de moda, miresele ar trebui sa se gandeasca la genul de petrecere pe care il doresc. Sa fie ceva super elegant sau ceva simplu? Ce tema sa aiba nunta? Ce fel de flori doriti? Si asa mai departe…

Inainte de a incepe cautari febrile pentru tot felul de detalii, elel ar trebui sa se ocupe de planificare. Daca nu apelati la un specialist in organizarea nuntilor, atunci acesta este primul lucru pe care trebuie sa il faca.

O lista de optiuni a celor mai importante aspecte ale nuntii trebuie pusa la punct. Si chiar daca apelati la o firma specializata, tot trebuie sa le comunicati ceea ce doriti. Stabilirea aspectelor mari, de baza, este esentiala.

Aveti grija de invitati

................................

Citește mai departe AICI

×