Top 10 cele mai frumoase stațiuni balneare din România (GALERIE FOTO)

15 Apr 2018

România este bogată în zone cu ape termale, izvoare minerale și aer curat, unde turiștii pot veni pentru tratament, relaxare sau odihnă.

Stațiunile balneare din țara noastră erau cândva cele mai căutate destinații pentru concediu. Românii care optau să își petreacă concediul aici primeau la pachet, la prețuri accesibile și în condiții foarte bune, relaxare, tratament și agrement. 

După Revoluție însă, stațiunile noastre balneare au căzut în derizoriu, pierzându-și strălucirea și notorietatea de altădată. Astfel, multe dintre ele au căzut pradă dezinteresului și s-au transformat în ruine.

Cu toate acestea, câteva dintre ele au rezistat și își primesc și astăzi turiștii care, pe lângă tratament se pot bucura din plin de distracție și voie bună în aceste zone absolut pitorești, unde stăpânesc natura și linistea.

Iată care sunt cele mai frumoase zece stațiuni balneare din țara noastră:

.................

Află topul celor mai frumoase stațiuni balneare

Ultima oră
Alte titluri din: Calatorii
Locuri fantastice din România: CASTELUL CALENDAR și legenda lui Locuri fantastice din România: CASTELUL CALENDAR și legenda lui
Bucureştiul şi împrejurimile s-au transformat în destinaţii turistice Bucureştiul şi împrejurimile s-au transformat în destinaţii turistice
Mai multe titluri din: Calatorii
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?