Staţiuni balneare din România - Geoagiu Băi

Autor: MăDăLINA CODREANU
13 Mar 2018

Stațiunea este situată în judeţul Hunedoara, la o altitudine de peste 350 de metri, la o distanţă de 19 km de Orăştie şi 40 km de oraşul Deva. Locul este renumit pentru apele minerale binefăcătoare, alcaline, uşor sulfuroase, dar și pentru nămolul de turbă, deosebit de eficient în tratarea unor afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, periartrita). În cele dopă baze de tratament se tratează afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloze, poliartroze), postraumatice (dupa operatii pe articulații, după fracturi, entorse, luxații), neurologice periferice (pareze ușoare, sechele dupa polineuropatii) și ginecologice. Pentru că zona este mai mult decât o oază de liniște, pentru cei ce preferă vacanțele active, împrejurimile sunt vestite pentru obiectivele turistice ușor accesibile: Termele romane, rezervația de zimbri de la Hațeg, Castelul Huniarzilor, Cheile Măzii. 

Ultima oră
Alte titluri din: Calatorii
Babele de la Ulmet – pietrele de legendă din Ţara Buzăului (VIDEO) Babele de la Ulmet – pietrele de legendă din Ţara Buzăului (VIDEO)
Tratamente complexe, la Mangalia Tratamente complexe, la Mangalia
Mai multe titluri din: Calatorii
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?