Aquapark cu apă termală la Oradea

14 Apr 2018

Noua atracţie turistică din zona balneară este aquapark-ul Nymphaea, din Oradea, unde calitatea apei termale permite agrementul, nu doar tratamentul. Chiar şi aşa, cei care aleg băile în apa termală sunt sfătuiţi să nu facă excese, deoarece apa are şi calităţi terapeutice, iar componentele chimice şi temperatura ridicată pot agrava anumite afecţiuni. Dincolo de recomandările medicilor, noul spaţiu de distracţie pentru doritorii de apă termală este în pas cu cele mai noi tendinţe, având 10 tobogane, 15 bazine de înot şi relaxare, structuri de joacă speciale pentru copii, şase saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport şi restaurante. De la 1 mai vor fi disponibile toate dotările aquaparkului deschis pentru public anul trecut.

Ultima oră
Alte titluri din: Calatorii
Locuri fantastice din România: CASTELUL CALENDAR și legenda lui Locuri fantastice din România: CASTELUL CALENDAR și legenda lui
Bucureştiul şi împrejurimile s-au transformat în destinaţii turistice Bucureştiul şi împrejurimile s-au transformat în destinaţii turistice
Mai multe titluri din: Calatorii
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?