Agentia de turism TUI cauta colaboratori de profesie "haimana"

10 Ian 2018

Filiala suedeza a companiei de turism TUI a anuntat, pe pagina oficiala de internet, scoaterea la concurs a patru locuri de "colaboratori de profesie haimana".

 

Cei care sunt interesati de o astfel de oferta trebuie sa stie ca, in schimbul unui salariu negociabil, ei au obligatia de a sta intr-un birou amenajat ca plaja, imitand odihna la malul marii, scrie The Mirror.

Angajatorii cauta oameni linistiti, cam lenesi, care detesta cuvinte precum "productivitate sau deadline", dar care adora sa zaca pe canapea sau fotoliu.

Pretendentii la o astfel de activitate "epuizanta" trebuie sa fie stabili din punct de vedere psihologic, astfel incat sa se poate concentra exclusiv pe ideea de odihna, fara sa se lase acaparat de factori exteriori.

Anuntul precizeaza, de asemenea, ca, pe durata zilei de munca, angajatii au voie sa citeasca, sa asculte muzica sau sa doarma. Se va lucra in ture, salariul fiind stabilit pe ora.

Contractul va fi incheiat pentru perioada 22 ianuarie - 4 februarie, oferta fiind valabila pentru toti ce se vor afla pe teritoriul orasului Stockholm in intervalul mentionat. 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Calatorii
Hotelul de Gheață inspiră lumea modei Hotelul de Gheață inspiră lumea modei
Ultimele preferinte ale romanilor in materie de nunti! Ultimele preferinte ale romanilor in materie de nunti!
Mai multe titluri din: Calatorii
Antena3.ro Delia, vacanță de lux în Maldive! Cât dă vedeta pentru o noapte de cazare
Libertatea.ro Mihaela Borcea a negat cu vehemență că ar fi furat bărbatul altei femei. Avem IMAGINILE
A1.ro Un nou caz de agresiune sexuală! O elevă a reclamat la poliţie că a fost violată în scara unui bloc. Un alt pedofil în libertate?
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?