x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar 6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre

6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre

15 Mar 2019   •   16:55
6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre

Chiar şi în mijlocul iernii sau la începutul primăverii, ne putem bucura de gustul şi aroma proaspătă a fructelor şi legumelor. Ce noutate! – doar la supermarket oricând poţi procura aşa ceva, poate că la asta v-aţi gândit, însă nu vorbim despre posibilităţile de astăzi.

Ci despre trucurile utilizate de bunicele noastre în acest sens. Pentru că noi, femeile moderne, dacă ne dorim ceva proaspăt, chiar şi în extrasezon – fuga la magazin, iar bunicile noastre aveau metodele lor, mult mai sănătoase. 

Tehnicile bunicilor şi mamelor noastre de păstrare a fructelor şi legumelor pot fi cu eficienţă o alternativă a produselor pline de conservanţi de pe rafturi – doar pentru o pară proaspătă în timpul iernii, producătorii din întreaga lume folosesc peste 40 de substanţe. Nu ar fi mai bine să încercăm alte metode de a avea pe masă ceea ce ne dorim?

Aşadar, să vedem cum putem păstra alimentele în mod cât mai natural.

Una din aceste metode este.......................

Citește mai departe despre cele 6 metode de păstrare naturală a calitățior fructelor și legumelor

×