x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Se schimbă vremea de duminică! Meteorologii au dat un avertisment pentru sud-estul ţării

Se schimbă vremea de duminică! Meteorologii au dat un avertisment pentru sud-estul ţării

16 Dec 2017   •   14:48
Se schimbă vremea de duminică! Meteorologii au dat un avertisment pentru sud-estul ţării

Meteorologii au transmis, sâmbătă, o informare de ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice, valabilă duminică, în intrervalul 5.00 – 20.00. De asemenea, meteorologii anunţă că vremea se va răci accentuat şi se vor înregistra precipitaţii mixte şi ninsoare, la finalul acestei săptămâni şi în primele zile ale săptămânii viitoare.Meteorologii au emis, sâmbătă o informare potrivit căreia se vor înregistra ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice.

Informarea este valabilă duminică, în intervalul 5.00 – 20.00.

”În intervalul menţionat, la munte va ninge, în general moderat cantitativ în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă.      În regiunile sud-estice temporar vântul va avea intensificări de până la 45…50 km/h, iar pe litoral la rafală vor fi în jurul a 55 km/h”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, la sfârşitul acestei săptămâni şi în primele zile ale săptămânii viitoare vremea se va răci accentuat şi vor fi precipitaţii, mai ales în jumătatea de sud a ţării, la început cu precădere sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare.Observator.tv

 

×