Prognoza METEO pentru 7, 8 și 9 septembrie. Vreme călduroasă

06 Sep 2017

Valorile termice vor continua sã creascã ușor, astfel încât vremea va deveni cãlduroasã în vestul, sudul și local în centrul țãrii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri, în partea de nord a teritoriului unde vor fi condiții de ploaie. Spre searã și noaptea, în regiunile vestice, se vor semnala înnorãri și, izolat, vor fi averse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi între 12 și 14 grade.

Vremea se va încălzi însă va fi închisă în majoritatatea regiunilor. Cerul va avea înnorãri în jumãtatea de nord a teritoriului, unde pe arii restrânse sunt posibile averse.Temperaturile maxime vor fi între 18 și 29 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade.

Vineri 12/30
Vremea se va încălzi ușor, mai puțin în partea de nord a țării unde sunt posibile ploi pe arii restrânse. Vântul va sufla cu intensificări la munte, unde izolat vor fi precipitații.Temperatura maximă se va încadra între 24 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 15 grade.

Sâmbătă 12/31

În regiunile vestice, sud-vestice, nordice și la munte, vremea va fi în general frumoasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturie maxime se vor încadra între 26 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade.

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 29 soare

Craiova 29 cer noros

Timişoara 25 cer noros

Sibiu 25 cer noros

Suceava 24 cer noros

Galaţi 29 soare

Constanţa 25 soare

Cluj-Napoca 24 condiții de precipitații

Bacău 29 cer noros

Baia Mare 22 cer noros

Iaşi 28 cer noros

Oradea 24 cer noros

Reşiţa 24 cer noros

Piteşti 28 soare

Braşov 25 cer noros

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:48 Soarele apune: 19:39

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:  4/h (N-V)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Vremea
PROGNOZA METEO până pe 4 octombrie. Temperaturile scad și vin ploile PROGNOZA METEO până pe 4 octombrie. Temperaturile scad și vin ploile
AVERTIZARE ANM. Cod GALBEN de furtună și ploi, în orele următoare AVERTIZARE ANM. Cod GALBEN de furtună și ploi, în orele următoare
Mai multe titluri din: Vremea
Antena3.ro ANUNȚ de interes public! Ce se va întâmpla cu persoanele care își deranjează vecinii! Anunțul ministrului Carmen Dan
Libertatea.ro Alocații de 200 de lei pentru copii. Ce au decis parlamentarii
A1.ro Majorarea la 200 de lei a alocației pentru copii a fost respinsă! Ministrul Muncii vine cu o explicație revoltătoare!
IncomeMagazine.ro Ce s-ar intampla cu Pamantul daca n-ar exista Jupiter?