Prognoza METEO pentru 6, 7 și 8 septembrie. Vreme caldă

05 Sep 2017

Vremea se va încălzi ușor față de zilele trecute, însă va fi închisă în majoritatatea regiunilor. Cerul va avea înnorãri  în jumãtatea de nord a teritoriului, unde pe arii restrânse sunt posibile averse. Vântul va sufla slab până la moderat și va avea unele intensificãri doar regiunile montane.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

Astăzi vremea se va  încălzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în partea a doua a zilei când vor fi condiții de precipitații în partea de nord a teritoriului și izolat în rest.Temperatura maximã va fi de 25 și 30 de grade, iar cea minima de 12 grade.

Joi
Vremea se va încălzi ușor mai puțin în partea de nord a țării unde sunt posibile ploi pe arii restrânse. Vântul va sufla cu intensificări la munte, unde izolat vor fi precipitații.Temperaturi maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 15 grade.

Vineri

În regiunile vestice, sud-vestice, nordice și la munte, vremea va fi în general frumoasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturie maxime se vor încadra între 26 și 31 de grade, iar cele minimă vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade.

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 30 cer noros

Craiova 29 cer noros

Timişoara 24 cer noros

Sibiu 25 cer noros

Suceava 24 condiții de precipitații

Galaţi 30 cer noros

Constanţa 27 cer noros

Cluj-Napoca 22 condiții de precipitații

Bacău 30 cer noros

Baia Mare 22 condiții de precipitații

Iaşi 25 condiții de precipitații

Oradea 28 cer noros

Reşiţa 27 cer noros

Piteşti 28 cer noros

Braşov 25 cer noros

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:46 Soarele apune: 19:41

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   3km/h (N-V)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Vremea
ANM a anunțat prognoza meteo pe 24, 25 şi 26 martie 2018 în Bucureşti ANM a anunțat prognoza meteo pe 24, 25 şi 26 martie 2018 în Bucureşti
Estimari meteo: Temperaturi sub valorile normale in următoarele 2 luni Estimari meteo: Temperaturi sub valorile normale in următoarele 2 luni
Mai multe titluri din: Vremea
Antena3.ro Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru săptămâna 26 martie - 1 aprilie. Racii abia o așteaptă
Libertatea.ro Românca a devenit bombă sexy la Hollywood, după ce a lucrat ca bonă. Poveste fabuloasă
A1.ro Avocatul Daniel Ionaşcu, primele declaraţii despre accidentul din care a scăpat ca prin urechile acului: "Am văzut moartea cu ochii"
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?