Prognoza METEO pentru 5, 6 și 7 septembrie. Vreme răcoroasă

04 Sep 2017

Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Cerul va avea înnorãri  în jumãtatea de nord a teritoriului, unde pe arii extinse vor fi averse, care vor avea și caracter torențial, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul ca avea  intensificãri în regiunile montane.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

Astăzi vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate în prima parte a zilei, când vor fi condiții de precipitații în aproape toate regiunile. Temperatura maximã va fi de 25 și 26 de grade, iar cea minima va fi de 12 grade.

Miercuri
Vremea se va încălzi ușor mai puțin în partea de nord a țării unde sunt posibile ploi pe arii restrânse. Vântul va sufla cu intensificări la munte, unde izolat vor fi precipitații.Temperaturi maxime se vor încadra între 24 și 28 de grade, iar cele minime între 10 și 15 grade.

Joi

În regiunile vestice, sud-vestice, nordice și la munte, vremea va fi în general frumoasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturie maxime se vor încadra între 26 și 29 de grade, iar cele minimă vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade.

 

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 26 condiții de precipitații

Craiova 22 precipitații

Timişoara 26 condiții de precipitații

Sibiu 19 precipitații

Suceava 18 precipitatii

Galaţi 26 precipitații

Constanţa 26 condiții de precipitații

Cluj-Napoca 17 precipitații

Bacău 16 precipitații

Baia Mare 16 condiții de precipitații

Iaşi 25 condiții de precipitații

Oradea 19 precipitații

Reşiţa 26 cer variabil

Piteşti 21 condiții de precipitații

Braşov 19 precipitații

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:45 Soarele apune: 19:43

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   5km/h (N-V)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Vremea
PROGNOZA METEO până pe 4 octombrie. Temperaturile scad și vin ploile PROGNOZA METEO până pe 4 octombrie. Temperaturile scad și vin ploile
AVERTIZARE ANM. Cod GALBEN de furtună și ploi, în orele următoare AVERTIZARE ANM. Cod GALBEN de furtună și ploi, în orele următoare
Mai multe titluri din: Vremea
Antena3.ro Acest om ne-a salvat viețile, dar A MURIT uitat de toți. Cum a fost posibil așa ceva
Libertatea.ro Alocații de 200 de lei pentru copii. Ce au decis parlamentarii
A1.ro Românul care a salvat lumea. ”Elicopterul meu a prins, cu elicea, o macara. Era soare, n-a văzut-o. Au căzut, cu toții, direct în reactorul nuclear. S-au topit!”
IncomeMagazine.ro Ce s-ar intampla cu Pamantul daca n-ar exista Jupiter?