x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 31, 1 și 2 noiembrie: Vreme rece

Prognoza METEO pentru 31, 1 și 2 noiembrie: Vreme rece

30 Oct 2017   •   19:10
Prognoza METEO pentru 31, 1 și 2 noiembrie: Vreme rece

Întreaga țară va fi cuprinsă de un val intens de frig și precipitații. La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 65-70 km/h, iar pe creste 80-90 km/h, și se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În regiunile din vestul, centrul și nordul țării pe arii extinse vor fi ploi moderate cantitativ iar în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

Astăzi -3/11

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã în centrul și nordul țãrii, unde vor fi înnorãri și pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificãri în toate regiunile, cu viteze mai mari în zona montană.

Astăzi -3/11

Vremea va fi rece în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros în Maramureș și Transilvania unde sunt posibile precipitații mixte pe arii restrânse. Vântul va continua sã prezintã intensificãri în toate zonele cu precădere la munte unde va ninge.

Miercuri -3/11

Cerul va avea înnorãri în nordul și centrul țãrii și sunt posibile precipitații mixte în Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania și nordul Crișanei. În restul teritoriului cerul va fi variabil,  dimineața în sud și sud-est se va forma ceață.

Joi 1/13

Începând din a doua parte a zilei, în vestul, nordul și centrul țãrii, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va prezenta intensificãri temporare, îndeosebi la munte și în regiunile nordice, nord-vestice și centrale.

 

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 11 cer variabil

Craiova 8 cer variabil

Timişoara 6 cer variabil

Sibiu 6 cer variabil

Suceava 6 cer variabil

Galaţi 9 cer variabil

Constanţa 10 cer variabil

Cluj-Napoca 6 cer variabil

Bacău 9 cer variabil

Baia Mare 6 cer variabil

Iaşi 8 cer variabil

Oradea 8 cer variabil

Reşiţa 7 cer variabil

Piteşti 7 cer variabil

Braşov 4 ninsori

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:52 Soarele apune: 17:08

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   10 km/h (N-V)

 

×