Prognoza METEO pentru 12, 13 și 14 septembrie. Vreme căldă

11 Sep 2017

Vremea va continua să fie frumoasã și caldã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi în general senin, doar în Oltenia, Muntenia și în zona Carpaților Meridionali și de Curburã temporar înnorãrile vor fi accentuate și local, mai ales pe timpul nopții, vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat ploile pot avea caracter torențial.  Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 și 21 de grade.

Astăzi vremea va fi cãlduroasã, cu temperaturi în creștere, în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 24 și 34 de grade iar cea minimă se va încadra între 16 și 18 grade.
 

Marți 10/33
Valorile termice vor scãdea fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii, mai accentuat în regiunile intracarpatice. În rest, vremea  se va menține cãlduroasã. Temperaturile maxime vor fi  între 22 și 33 de grade, iar cele minime între 10 și 11 grade.

Miercuri 8/30
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nordul și centrul țãrii, iar la munte, va ploua. Vântul va batea slab și va avea unele intensificãri în zona montanã. Temperatura maximă va fi între 20 și 30 de grade, iar cea minimă între 8 și 10 grade.

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 34 soare

Craiova 33 soare

Timişoara 33 cer variabil

Sibiu 31 soare

Suceava 29 soare

Galaţi 32 soare

Constanţa 26 soare

Cluj-Napoca 30 soare

Bacău 31soare

Baia Mare 31 cer variabil

Iaşi 31 soare

Oradea 33 cer variabil

Reşiţa 29 soare

Piteşti 33 soare

Braşov 31 soare

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:53 Soarele apune: 19:30

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   2 km/h (S-V)

 

Ultima oră
Alte titluri din: Vremea
PROGNOZA METEO până pe 4 octombrie. Temperaturile scad și vin ploile PROGNOZA METEO până pe 4 octombrie. Temperaturile scad și vin ploile
AVERTIZARE ANM. Cod GALBEN de furtună și ploi, în orele următoare AVERTIZARE ANM. Cod GALBEN de furtună și ploi, în orele următoare
Mai multe titluri din: Vremea
Antena3.ro ANUNȚ de interes public! Ce se va întâmpla cu persoanele care își deranjează vecinii! Anunțul ministrului Carmen Dan
Libertatea.ro Alocații de 200 de lei pentru copii. Ce au decis parlamentarii
A1.ro Majorarea la 200 de lei a alocației pentru copii a fost respinsă! Ministrul Muncii vine cu o explicație revoltătoare!
IncomeMagazine.ro Ce s-ar intampla cu Pamantul daca n-ar exista Jupiter?