Anunţ şoc de la ANM! Un val de aer polar va lovi ţara noastră în acest weekend

14 Mar 2018

Avertizare meteo de ultimă oră de la Administraţia Naţională de Meteorologie. Un val de aer polar vine cu temperaturi negative în acest weekend.

Potrivit meteorologilor, de sâmbătă, vremea se strică în zonele de nord şi est ale ţării, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, inclusiv duminică pe zi, va fi viscol în Moldova, la munte, dar şi în nordul Munteniei.Vremea se va strica atât de brusc încât există posibilitatea unui şoc termic. De la valorile de aproximativ 20 de grade înregistrate în această săptămână, temperaturile vor ajunge sub 0 grade.

De asemenea, vântul puternic va accentua senzaţia de frig.

Val de aer polar peste România şi toată Europa

Meteorologii avertizează că toată Europa va fi afectată de acest val de aer extrem de rece.

Vremea 12 - 25 martie 2018, prognoza oferită de Administraţia Naţională de Meteorologie arată că acest episod de vreme rea va persista şi săptămâna viitoare.

Cele mai mari diferenţe de temperaturi se vor resimţi sâmbătă, atunci când în sudul ţării termometrele vor arăta chiar şi 20 de grade, în timp ce în nord temperaturile nu vor creşte mai multe de 2-3 grade Celsius.http://www.observator.tv

Ultima oră
Alte titluri din: Vremea
AVERTIZARE meteo! Cod galben şi portocaliu de ninsori, viscol şi ger până pe 23 martie AVERTIZARE meteo! Cod galben şi portocaliu de ninsori, viscol şi ger până pe 23 martie
Meteorologii au emis noi alerte de vremea rea în România Meteorologii au emis noi alerte de vremea rea în România
Mai multe titluri din: Vremea
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?