Revoluția fiscală: O bibliotecară va câștiga 46 de lei, în loc de 440 de lei

09 Feb 2018

Noua lege a salarizării generează "găuri" mari în veniturile angajaților din învățământ. Cei mai afectați sunt angajații cu un sfert și cu jumătate de normă. Secretarul școlii din localitatea buzoiană Brădeanu refuză să semneze hârtiile pentru salarii, de teamă să nu fie dat în judecată când oamenii vor primi salarii diminuate și de zece ori.

Marin Done este omul care repară tot ce se strică în școala din comuna Brădeanu. Lucrează de 18 ani aici și până anul trecut încasa lunar aproape 1.400 de lei net.

„Acum am salariu 1.900 de lei și bani în mâna iau 1.377. Luna asta, dacă mai taie 300 din leafă, 1.077 dacă mai rămâne”, spune Marian Done.

Vestea diminuării salariului a picat ca un trăsnet și peste și colega lui care, pe lângă faptul că face curățenie în școală, lucrează și ca fochist.

Citește tot articolul AICI

Ultima oră
Alte titluri din: Social
Se schimbă regulile de înmormântare în România! Nu poţi depune mortul la capelă, dacă alegi o firmă de pompe funebre neautorizată Se schimbă regulile de înmormântare în România! Nu poţi depune mortul la capelă, dacă alegi o firmă de pompe funebre neautorizată
ROBOR la 3 luni a urcat la 2,08% ROBOR la 3 luni a urcat la 2,08%
Mai multe titluri din: Social
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Traian Băsescu urmează să devină din nou bunic. Mesajul transmis de fostul președinte
A1.ro "Actorul Sylvester Stallone a murit!" Adevărul despre știrea care face înconjurul lumii
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?