Ministrul Muncii explică de ce a plafonat indemnizațiile mamelor și anunță un nou proiect de lege

07 Sep 2017

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a explicat la ”Sinteza Zilei”, rațiunile din spatele deciziei de a plafona indemnizațiile mamelor.

Ministrul a dat exemplele unor țări europene, acolo unde valorile acestor indemnizații variază între anumite limite, așa cum e cazul Germaniei, unde plafonul este de 1.800 de euro.

Totodată, oficialul a anunțat, în premieră, că statul va ajuta la plata salariilor șomerilor angajați în sectorul privat.

”Am pregătit un proiect de lege. Orice angajator poate să meargă la AJOFM şi să ceară de acolo şomeri pe care să-i angajeze, chiar necalificaţi fiind, şi primeşte pentru ei salariul minim pe economie din partea statului cu finanţare europeană", a spus Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Ultima oră
Alte titluri din: Social
Studiu: Persoanele care consumă băuturi spirtoase, mai predispuse la agresivitate şi depresie Studiu: Persoanele care consumă băuturi spirtoase, mai predispuse la agresivitate şi depresie
Târg de Sfântul Nicolae, în perioada 1 - 3 decembrie, la Muzeul Ţăranului Român Târg de Sfântul Nicolae, în perioada 1 - 3 decembrie, la Muzeul Ţăranului Român
Mai multe titluri din: Social
Antena3.ro A văzut o vacă pe drum și a scos imediat telefonul să o filmeze! Ce făcea animalul în timp ce o mașină mergea în față - VIDEO impresionant!
Libertatea.ro George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe el
A1.ro Cercetătorii avertizează: 2018 ar putea fi anul marilor cutremure!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?