x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Afla ce iti rezerva horoscopul casatoriei in 2018

Afla ce iti rezerva horoscopul casatoriei in 2018

24 Noi 2017   •   12:55
Afla ce iti rezerva horoscopul casatoriei in 2018

2018 favorizeaza casatoriile, iar indragostitii vor dori sa-si uneasca destinele pentru toata viata. In ceea ce priveste nunta, ea ar trebui sa fie un eveniment simplu si modest, pentru ca patronul anului viitor, Cainele de Pamant, nu agreeaza fastul, ridicolul.

Berbec

Nu mai amanati si incepeti deja pregatirile de nunta. Cainele de Pamant promite o casnicie fericita, armonioasa. O alianta care va fi dominata de intelegere, pasiune si dragoste, in pofida pretentiilor oarecum exagerate ale Berbecilor fata de partenerii lor. Tratati cu responsabilitate problema repartizarii treburilor casnice, pentru a evita mici situatii conflictuale si discutii inutile. Daca nu v-ati gasit inca iubirea vietii, treceti in revista vechile cunostinte. E posibil ca nunta sa fie mai aproape decat v-ati imaginat. De preferat ca importantul eveniment sa fie planificat in iunie, august sau octombrie. Evitati lunile februarie, martie si decembrie.

Taur

Daca relatia "bate pasul pe loc" de ceva timp, este cazul sa va ganditi daca merita continuata. 2018 este anul potrivit pentru luarea unei decizii in acest sens. Chiar daca Taurilor, oameni practici si cerebrali, le vine greu sa renunte la o persoana care nu le mai este draga, nu trebuie sa uitati ca o relatie fara sentimente nu aduce fericire. Cei care si-au gasit jumatatea se pot gandi la nunta in a doua jumatate a anului viitor. Cei care sunt inca singuri, cu siguranta isi vor intalni iubirea, dar cererea in casatorie depinde doar de ei. Oricum, daca vreti nunta, orientati-va pentru lunile august, octombrie si decembrie. Ocoliti iulie si septembrie.

Gemeni

Anul Cainelui de Pamant va darui celor nascuti sub semnul Gemenilor atat noi cunostinte, dar si o intalnire cu o dragoste mai veche, care ar putea readuce la suprafata sentimente considerate de mult uitate. Care va fi finalitatea acestor intalniri si daca va exista continuitate, timpul o va arata. Daca, totusi, v-ati hotarati sa va uniti destinele cu o persoana dreaga in 2018, va fi cel mai bun lucru din ultimul timp. Cele mai indicate luni sunt mai, iulie sau noiembrie. Uitati de martie si de perioada rece.

Rac

Norocul este de partea dumneavoastra in anul Cainelui de Pamant. Totusi, casnicia, daca ea va debuna in 2018, va fi fericita numai daca va interveni dupa o hotarare bine chibzuita, iar relatia cu partenerul de viata trecute deja prin tot felul de incercari. Daca legatura este una recenta, dar vreti sa cereti binecuvantare, este de preferat sa nu va grabiti. Pentru nunta cele mai favorabile perioade sunt iulie, august sau septembrie. Nu planificti nimic pentru februarie si mai.

Leu

Daca nu vreti sa ramaneti singuri multi ani de acum inainte, 2018 este momentul ideal pentru o repozitionare in privinta rolului familiei in viata dumneavoastra. Responsabilitatea pentru crearea unui camin, schimbarea stilului de viata sunt, intr-adevar, chestiuni care nu sunt pe gustul tuturor reprezentantilor acestei zodii. Daca nu va piedeti timpul cu relatii trecatoare, veti avea sansa sa jucati la propria nunta. Astrele va recomandata sa luati o hotarare in 2018. Iar ceremonia poate fi organizata in iulie, august sau noiembrie.

Fecioara

Pentru Fecioare, anul Cainelui de Pamant nu este cel mai indicat pentru nunta. Cei singuri si-ar putea intalni iubirea, dar nu trebuie sa se grabeasca spre ofiterul starii civile. Un divort rapid va deveni iminent. Anul acesta bucurati-va de buchete cu flori si cutii cu bomboane. Daca relatia dureaza deja de multi ani, mai stati asa o perioada si numai dupa aceea planificati-va nunta dorita. Oricum, cei care nu mai au rabdare ar fi de preferat sa programeze ceremonia in aprilie, octombrie sau decembrie. Nu in lunile de vara.

Balanta

Daca dupa o relatie de cateva zile va grabiti spre primarie, anul 2018 nu este cel mai recomandat pentru intemeierea unei familii. In general, in anul Cainelui de Pament este mai bine sa ascundeti undeva departe impulsivitatea si starile emotionale, pentru ca patronului acestui an nu-i plac solutiile spontane. In schimb, Balantele care se afla de mult intr-o relatie, isi pot planifica nunta, la care pot invita chiar si 200 de persoane fie in martie, aprilie sau iunie. In nici un caz in septembrie sau octombrie.

Scorpion

Obisnuiti cu o libertate personala si independenta, Scorpionii vor aborda cu teama ideea casatoriei. De aceea trebuie sa va ganditi foarte bine si sa cantariti atent toate "da"-urile si "nu"-urile unei astfel de decizii. De asemenea, din cauza orgoliului lor, Scorpionii si-au putea pierde persoana daraga, dar si sansa de a-si cladi o familie fericita. Daca, totusi, va fi o nunta, orientati-va spre lunile martie, aprilie sau iunie.

Sagetatori

In 2018 este momentul ideea sa renuntati la viata de celibat. Perechile care locuiesc deja impreuna se pot prezenta, in sfarsit, in fata ofiterului starii civile. Nu este exclus ca tot in 2018, tanara familie sa isi cumpere inclusiv o locuinta proprie. Nici Sagetorii singuri nu vor fi ignorati de astre, care le promit intalniri cu persoane absolut deosebite, evenimente care ar putea conduce daca nu la o casatorie, macar la o relatie frumoasa si de lunga durata. Totusi, daca costumul de ginere sau rochia de mireasa vor fi cumparate, petrecerea trebuie organizata in iulie, noiembrie sau decembrie. Primavra nu este anotimpul indicat pentru asa ceva.

Capricorn

Este timpul sa nu mai alergati dupa bani si succes, ci sa va ganditi la relatiile amoroase pe care le aveti. In goana dupa cariera exista pericolul sa ramaneti singuri. Ocupati cu povesti scurte de "dragoste", nu veti constata cum, unul dupa altul, prietenii isi formeaza familii. Cu siguranta prin viata dumneavoastra au trecut oameni care v-au iubit si care inca va mai iubesc. De aceea, decizia de a renunta la singuratate va apartine. Mai ales ca daca veti face marele pas, Cainele de Pamant va aduce in casa iubire, intelegere si impliniri. Pentru nunta lunile potrivite sunt cele de primavara. Iarna faceti altceva.

Varsator

Nici anul acesta nu sunteti pregatiti pentru schimbarea statului dumneavoastra social. Pragmatismul si libertatea personala raman pe primul loc si va impiedica sa va formati o familie. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre cuplurile care au trecut deja testul timpului si care nu mai trebuie sa se gandeasca decat la data nuntii. Care poate fi in iunie.

Pesti

Dragostea pentru libertate, placerea aventurilor si intalnirilor romantice constituie pentru multi reprezentanti ai acestei zodii un mod de viata. Totusi, este cazul sa va revizuiti aceasta atitudine. Exista riscaul ca cealalta jumatate sa se plictiseasca, sa oboseasca de petrecerile interminabile si ca totul sa se termine urat. Cei care sunt singuri vor avea parte de numeroase intalniri romantice, care insa nu va vor aduce la altar. Este posibil, totusi, ca spre sfarsitul anului lucrurile sa se clarifice, astfel incat ideea organizarii unei nunti sa va atraga tot mai mult. De preferat sa fie iarna.

×