Alessandra Stoicescu, de la TV pe scena teatrului

07 Dec 2017

Publicul este invitat luni, 11 decembrie, la Teatrul Excelsior din București pentru a o întâlni pe Alessandra Stoicescu „așa cum nu a mai văzut-o până acum... la televizor”. Cunoscuta realizatoare de televiziune și formatoare de opinie va urca pe scena sălii „Ion Lucian”, unde va răspunde întrebărilor jurnalistei Eveline Păuna, în cadrul seriei de interviuri „Marile Întâlniri de la Excelsior”. Organizatorii anunță o seară specială, în care Alessandra Stoicescu va împărtăși publicului atât momente importante din activitatea sa media, cât și clipe de emoție desprinse din campaniile sociale pe care le coordonează. Interviurile de pe scena teatrului bucureștean sunt o nouă formă de spectacol - un demers cultural unic în România. Două personalități au mai fost invitate în actuala stagiune: una din domeniul medical - doctorul Raed Arafat, și alta din elita dansului - maestrul Gigi Căciuleanu.

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Social
România, locul 59 în lume la corupție România, locul 59 în lume la corupție
Gripa a ucis 52 de oameni în România Gripa a ucis 52 de oameni în România
Mai multe titluri din: Social
Antena3.ro Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, prezentat de Mihai Voropchievici. Zodia care e pregătită să înceapă o viață nouă
Libertatea.ro Celebra actriță din Notting Hill a murit! Mesajul dureros al lui Hugh Grant
A1.ro Și-a înjunghiat soția și a murit, la scurt timp, într-un accident rutier: Un tir i-a spulberat mașina! Imagini șocante!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?