Alessandra Stoicescu, de la TV pe scena teatrului

07 Dec 2017

Publicul este invitat luni, 11 decembrie, la Teatrul Excelsior din București pentru a o întâlni pe Alessandra Stoicescu „așa cum nu a mai văzut-o până acum... la televizor”. Cunoscuta realizatoare de televiziune și formatoare de opinie va urca pe scena sălii „Ion Lucian”, unde va răspunde întrebărilor jurnalistei Eveline Păuna, în cadrul seriei de interviuri „Marile Întâlniri de la Excelsior”. Organizatorii anunță o seară specială, în care Alessandra Stoicescu va împărtăși publicului atât momente importante din activitatea sa media, cât și clipe de emoție desprinse din campaniile sociale pe care le coordonează. Interviurile de pe scena teatrului bucureștean sunt o nouă formă de spectacol - un demers cultural unic în România. Două personalități au mai fost invitate în actuala stagiune: una din domeniul medical - doctorul Raed Arafat, și alta din elita dansului - maestrul Gigi Căciuleanu.

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Social
Ministerul Sănătăţii: 900 de doze de imunoglobulină vor fi direcţionate la spitalele unde există urgenţe Ministerul Sănătăţii: 900 de doze de imunoglobulină vor fi direcţionate la spitalele unde există urgenţe
Gest oficial de neputință: MAI face chetă Gest oficial de neputință: MAI face chetă
Mai multe titluri din: Social
Antena3.ro Ce au găsit polițiștii scris în palma criminalei când au arestat-o
Libertatea.ro Scrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimei
A1.ro Noi detalii ies la iveală. Ce a făcut CRIMINALA de la METROU, înainte de a-i lua viața tinerei de 25 de ani. A fost surprinsă de camere: "În scurt timp... ucidea! Când am văzut poză la ştiri m-a şocat"
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?