Tudorel Toader se va întoarce mai repede în ţară. Joi va participa la şedinţa de Guvern

13 Feb 2018

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confirmat marţi, pentru AGERPRES, că va reveni în ţară mai devreme decât era programat, iar joi va participa la şedinţa de Guvern. 

Ministrul Justiţiei se află într-o vizită oficială în Japonia ce ar trebui să se termine la finalul acestei săptămâni. 

Întrebat dacă îşi va scurta vizita oficială pe care o efectuează în Japonia, urmând să fie prezent la şedinţa de Guvern de joi, Tudorel Toader a răspuns afirmativ. 

Luni, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că îi va cere ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să se întoarcă mai repede în ţară, pentru a se lămuri informaţiile recent apărute în spaţiul public legate de DNA. 

"Ceea ce pot să confirm este că voi avea o discuţie imediat ce voi ajunge la Guvern şi că o să-l chem cât mai repede pe ministrul Justiţiei în României. Da, îl voi chema cât de repede posibil să vină în România. Nu pot să ştiu cu ce poate pleca, nu ştiu care este ora de avion, dar îi voi cere domnului ministru să vină cât mai repede în România. Având în vedere ultimele informaţii din spaţiul public, mi se pare normal ca ministrul Justiţiei să se întoarcă în ţară", a declarat premierul, la sediul central al PSD. 

Ultima oră
Alte titluri din: Politică
Ponta: ”Știam că se fabrică probe la DNA Ploiești. Grav este că deși sunt dezvăluiri nu se întâmplă nimic” Ponta: ”Știam că se fabrică probe la DNA Ploiești. Grav este că deși sunt dezvăluiri nu se întâmplă nimic”
Carmen Harra: Urmatorul presedinte al Romaniei va fi o femeie! Carmen Harra: Urmatorul presedinte al Romaniei va fi o femeie!
Mai multe titluri din: Politică
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Vestea l-a prăbușit pe Adi Cristea. După 10 ani, Denisa Nechifor și-a făcut curaj și spune tuturor
A1.ro Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?