PSD face miting pentru familia tradiţională

Autor: MONICA STOICA
17 Apr 2018

Înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD se anunţau decizii impetuoase ale social-democraţilor. În mass-media apăruseră zvonuri despre remanieri guvernamentale însă după reuniune, PSD a anunţat că decizia cea mai importantă pe care membrii partidului au luat-o este organizarea unui miting pentru spijinirea familiei tradiţionale în luna mai. Deşi nu s-a stabilit data mitingului în acest Comitet Executiv, s-a hotârât şi cealaltă temă mare care să fie prezentată oficial: omagierea Centenarului.

Luna mai fusese invocată, înainte, şi ca dată limită pentru organizarea referendumului pentru revizuirea Constituţiei pentru redefinirii familiei. Liderul PSD a explicat că mitingul va avea ca temă susţinerea familiei tradiţionale. „Vreau să organizăm acest miting şi am luat decizia asta pentru a nu mai exista niciun echivoc privind abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Cex. Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a completat declaraţiile lui Dragnea. Buzatu a anunţat că mitingul va fi şi pentru oamgierea Centenarului. Viorica Dăncilă a prezentat în fața colegilor un mini-bilanţ la 100 de zile de la preluarea șefiei Executivului, fără a propune remanierea echipei guvernamentale. Concluzia CEx, în viziunea liderului PSD, a fost de apreciere a modului cum Dăncilă gestionează Guvernul şi a modului cum miniştrii acţionează. Acesta a precizat, însă, că se păstrează „aceeași problemă veche” privind comunicarea şi că social-democraţii doresc să fie „o comunicare mai eficientă a ceea ce se întâmplă în Guvern”.

PSD a anunţat în repetate rânduri că vă organiza mitinguri. În decembrie 2017, PSD decidea că va organiza mai multe mitinguri atât în Bucureşti, dar şi în alte oraşe. „Va fi un miting de protest, nu pentru susținerea Guvernului, a lui Dragnea, a programului de guvernare. E un miting împotriva statului paralel, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor. Un miting pe care românii l-au cerut. Mesajul este că aceasta este majoritatea, aceștia sunt românii, care vor altceva, mesajul poate o să fie receptat și la Bruxelles”, declara atunci Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD.


 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Politică
Soarta lui Kovesi, decisă de robele stacojii de la CCR Soarta lui Kovesi, decisă de robele stacojii de la CCR
Iohannis: O să încerc o mediere între Guvern şi BNR Iohannis: O să încerc o mediere între Guvern şi BNR
Mai multe titluri din: Politică
Antena3.ro Pădurea care ascunde poarta Iadului se află în România. Ce ciudățenii se petrec în acest loc
Libertatea.ro Singurul lucru pe care Andra i l-a interzis lui Măruță. Nu are voie
A1.ro Profețiile cutremurătoare ale Babei Vanga pentru a doua jumătate a anului 2018. A prezis și data Apocalipsei
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?