Mircea Badea: „Această țară merită pe deplin ceea ce i se întâmplă”

14 Feb 2018

Această țară merită pe deplin ceea ce i se întâmplă, a opinat Mircea Badea făcând referire la scandalul procuroriilor DNA Mircea Negulescu şi Lucian Onea.

 

„Această țară suportă acest gunoi și nu iese nimeni să-l ducă. Oribilă această situație în care ne găsim. Doi procurori DNA distrug oameni și nu se întâmplă nimic(...). O societate normală ar fi avut instituții normale. Dacă ar fi traversat o situație cum e asta ar fi fost 100.000 de oameni în poartă la Cotroceni și 100.000 de oameni în poartă la DNA, în această seară. Nu e cazul la noi”, a spus Mircea Badea la „În gura presei”.

Antena 3

Ultima oră
Alte titluri din: Politică
Ponta: ”Știam că se fabrică probe la DNA Ploiești. Grav este că deși sunt dezvăluiri nu se întâmplă nimic” Ponta: ”Știam că se fabrică probe la DNA Ploiești. Grav este că deși sunt dezvăluiri nu se întâmplă nimic”
Carmen Harra: Urmatorul presedinte al Romaniei va fi o femeie! Carmen Harra: Urmatorul presedinte al Romaniei va fi o femeie!
Mai multe titluri din: Politică
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Vestea l-a prăbușit pe Adi Cristea. După 10 ani, Denisa Nechifor și-a făcut curaj și spune tuturor
A1.ro Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?