x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu critică refuzul lui Dragnea de a participa la o confruntare electorală directă

Gorghiu critică refuzul lui Dragnea de a participa la o confruntare electorală directă

08 Dec 2016   •   21:34
Gorghiu critică refuzul lui Dragnea de a participa la o confruntare electorală directă

Președintele PNL Alina Gorghiu a venit, joi seară, la Sinteza zilei, de la Antena 3, însoțită de mai mulți candidați de marcă ai PNL, la alegerile parlamentare, printre care se numără medicul Leon Dănăilă, Hildegard Helene Brandl, Cătălin Predoiu și Marius Bodea.

Alina Gorghiu a criticat, la Antena 3, refuzul liderului PSD Liviu Dragnea de a participa la o confruntare electorală directă cu PNL, arătând că rețeta unei campanii de succes implică nu doar oameni, ci și o doză de emoție.

”Nu am văzut vreodată, în stânga românească, vreun moment în care să spună am greșit. V-am mințit, v-am trădat, v-am promis locuri de muncă dar nu vi le-am dat (..) Nu mai există acum dialogul cifrelor. Dacă pe dânsul (Liviu Dragnea - n.r.) nu îl speria provocarea, ar fi acceptat-o. Pentru că sunt convinsă că un dialog cu mine nu poate să doară. Poate cel mult să dezavantajeze. Un dialog cu PNL e un exercițiu de respect pentru toți cei care vă urmăresc. Ar fi fost minunat ca liderul PSD, care se vizează premier deși legea nu îi permite, să aibă acest respect față de electorat”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

×