Dăncilă: „Sunt îngrijorată că pot fi făcute probe pentru un prim-ministru”

14 Feb 2018

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este îngrijorată şi nu se simte confortabil atât timp cât „pot fi făcute probe pentru un prim-ministru”.

„Eu, ca prim-ministru, sunt îngrijorată şi nu mă simt confortabil, aşa cum am spus, în momentul în care am văzut că pot fi făcute probe pentru un prim-ministru”, a spus aceasta.

Întrebată dacă se referă la un posibil dosar al său, în acest context, premierul a arătat că „orice este posibil”.

„Orice e posibil, dacă acolo a existat un precedent, poate exista şi al doilea precedent, dar eu cred că toate aceste detalii le poate da cineva care este îndreptăţit să o facă, adică ministrul Justiţiei”, a mai declarat premierul.

Ultima oră
Alte titluri din: Politică
Ponta: ”Știam că se fabrică probe la DNA Ploiești. Grav este că deși sunt dezvăluiri nu se întâmplă nimic” Ponta: ”Știam că se fabrică probe la DNA Ploiești. Grav este că deși sunt dezvăluiri nu se întâmplă nimic”
Carmen Harra: Urmatorul presedinte al Romaniei va fi o femeie! Carmen Harra: Urmatorul presedinte al Romaniei va fi o femeie!
Mai multe titluri din: Politică
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Vestea l-a prăbușit pe Adi Cristea. După 10 ani, Denisa Nechifor și-a făcut curaj și spune tuturor
A1.ro Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?