x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cu Sebastian Ghita, Victor Ponta a vorbit ultima oară în noiembrie

Cu Sebastian Ghita, Victor Ponta a vorbit ultima oară în noiembrie

14 Ian 2018   •   15:25
Cu Sebastian Ghita, Victor Ponta a vorbit ultima oară în noiembrie

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică la Antena 3 că a vorbit la telefon cu Sebastian Ghiţă anul trecut, cu ocazia zilei de naştere a acestuia.


Întrebat când a vorbit ultima dată cu Sebastian Ghiţă - Victor Ponta a răspuns: "Cred că de ziua lui (10 noiembrie - n.r.), l-am felicitat, aş uita dacă nu ar fi născut în aceeaşi zodie cu Traian Băsescu şi cu Liviu Dragnea, scorpioni. (...) Să-i spun 'la mulţi ani', sigur că da, i-am transmis 'la mulţi ani', aşa cum transmit cam tuturor celor pe care îi cunosc, să-i urez toate cele bune".

El a amintit că este consilierul preşedintelui Serbiei începând din anul 2016.

"Sunt din 2016 consilierul domnului Vucic. Suntem foarte buni prieteni de când era prim-ministru, a devenit preşedinte. (...) Sunt cetăţean român, familia mea trăieşte aici, aş vrea să trăiască aici şi copiii, dar Serbia este o ţară pe care o iubesc şi are un preşedinte pe care îl ajut cât pot să se integreze în UE", a mai spus Ponta.

In alta ordine de idei, el afirmat că nu l-a sunat pe fostul primar al Constanţei Radu Mazăre de când acesta a plecat în Madagascar.

Întrebat dacă are de gând să îl sune, Ponta a răspuns: "Când va fi ziua domniei sale, probabil că o să îi transmit la mulţi ani".

El a spus că nu a fost niciodată în Madagascar, însă dacă ar avea ocazia, ar merge împreună cu familia.

"Nu am fost niciodată acolo, dar îmi pare rău, aş merge. Aş merge cu soţia, cu familia. Dacă va fi ocazia, vom merge", a mai afirmat fostul premier. AGERPRES

×
Subiecte în articol: sebastian ghita vitor ponta