Ultimul interviu al Ionelei Prodan: ”Viaţa e o bucurie!”

17 Apr 2018

Un interviu emoționant cu Ionela Prodan s-a desfășurat live la Antena 1, în decembrie 2017. ”Viața e o bucurie”, a spus marea artistă,. în emisiunea Acces Direct.

 

Ionela Prodan a fost invitata emisiunii acces direct pe 27 decembrie anul trecut, cu 4 luni înainte de a muri. Artista a dezvăluit atunci că, în ultimele 6 luni, slăbise 27 de kilograme.

Ionela Prodan a dezvăluit că eliminase carnea din meniul său și că nu bea cafea, doar ceai.

”Am început să-mi fac socotelile și să zic asa: ce-am făcut eu bun în viață? Și-am pus în balanță: un taler aici cu bune, și unul cu rele”, a spus Ionela Prodan.

De asemenea, artista a dezvăluit și că a lăsat muzica, pentru a-și crește cele două fete.

"Am lăsat scena și am spus :gata! Fetele mele trebuie să aibă și mamă, și tată!”, a declarat Ionela Prodan în emisiunea Acces Direct. OBSERVATOR

 

Ultima oră
Alte titluri din: Observator
O cursă TAROM s-a întors pe Otopeni după ce un geam s-a fisurat O cursă TAROM s-a întors pe Otopeni după ce un geam s-a fisurat
Deputatul Cezar Preda acuzat de corupție într-un raport al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei Deputatul Cezar Preda acuzat de corupție într-un raport al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei
Mai multe titluri din: Observator
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?