Piata ziarelor - Jurnalul National peste Libertatea la vanzari

02 Iun 2005

In martie 2005 Jurnalul National a fost cel mai cumparat ziar din Romania, cu o medie zilnica de 230.369 exemplare vandute.

 • OBSERVATOR

 • Conform ultimelor cifre furnizate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor, in luna martie a acestui an, Jurnalul National a depasit Libertatea ca medie de vanzari.

  In timp ce Jurnalul National a vandut in medie 230.369 exemplare pe zi, Libertatea a vandut 228.772 exemplare. Tot in luna martie, Evenimentul Zilei a reusit o medie de doar 75.882 exemplare, dupa doua scaderi consecutive, in ianuarie si februarie. In luna martie, Evenimentul s-a aflat, ca medie, la 154.487 exemplare vandute in urma Jurnalului National, asta in timp ce Adevarul nu a facut inca publice cifrele pe 2005. detronare. Performanta Jurnalului National este cu atat mai importanta cu cat liderul de vanzari pe piata cotidianelor nu se mai schimbase de trei ani (din martie 2002), cand Libertatea a depasit Adevarul. Liderul de atata timp a fost detronat de un concept de succes si de o echipa entuziasta, atuurile cu care Jurnalul National a cucerit, cel putin in luna martie, piata romaneasca.
  Ultima oră
  Alte titluri din: Observator
  Radu Tudor: CSAT trebuia să explice de ce au apărut numele serviciilor SRI și SIE în cazul Condrea Radu Tudor: CSAT trebuia să explice de ce au apărut numele serviciilor SRI și SIE în cazul Condrea
  Cătălin Tolontan, atac la Klaus Iohannis Cătălin Tolontan, atac la Klaus Iohannis
  Mai multe titluri din: Observator
  Antena3.ro Pisica își punea capul pe burta ei pe tot timpul sarcinii. Ce s-a întâmplat cu bebelușul după naștere - FOTO
  Libertatea.ro Terorizată! Nevasta lui Condrea și-a transformat casa în fortăreață!
  A1.ro Nostradamus a prezis totul! Dezastrul e iminent, sfârșitul se apropie, nu mai rămâne NIMIC!
  IncomeMagazine.ro S-a INVENTAT un aparat pentru depistarea EXTRATERESTRILOR!