Piata ziarelor - Jurnalul National peste Libertatea la vanzari

02 Iun 2005

In martie 2005 Jurnalul National a fost cel mai cumparat ziar din Romania, cu o medie zilnica de 230.369 exemplare vandute.

 • OBSERVATOR

 • Conform ultimelor cifre furnizate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor, in luna martie a acestui an, Jurnalul National a depasit Libertatea ca medie de vanzari.

  In timp ce Jurnalul National a vandut in medie 230.369 exemplare pe zi, Libertatea a vandut 228.772 exemplare. Tot in luna martie, Evenimentul Zilei a reusit o medie de doar 75.882 exemplare, dupa doua scaderi consecutive, in ianuarie si februarie. In luna martie, Evenimentul s-a aflat, ca medie, la 154.487 exemplare vandute in urma Jurnalului National, asta in timp ce Adevarul nu a facut inca publice cifrele pe 2005. detronare. Performanta Jurnalului National este cu atat mai importanta cu cat liderul de vanzari pe piata cotidianelor nu se mai schimbase de trei ani (din martie 2002), cand Libertatea a depasit Adevarul. Liderul de atata timp a fost detronat de un concept de succes si de o echipa entuziasta, atuurile cu care Jurnalul National a cucerit, cel putin in luna martie, piata romaneasca.
  Ultima oră
  Alte titluri din: Observator
  Satu Mare: Femeie decedată într-un incendiu în propriul apartament Satu Mare: Femeie decedată într-un incendiu în propriul apartament
  AUDIO. Un martor protejat dezvăluie cum se face poliție politică AUDIO. Un martor protejat dezvăluie cum se face poliție politică
  Mai multe titluri din: Observator
  Antena3.ro ACUZAȚIE NĂUCITOARE a lui Ponta. Iohannis...
  Libertatea.ro ULTIMĂ ORĂ: Vestea care îi privește pe toți șoferii! Îi vor arde la buzunare!
  A1.ro Veste rea pentru şoferi! Maşinile DIESEL vor fi interzise în acest oraş
  IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de vineri, 20 ianuarie 2017