Piata ziarelor - Jurnalul National peste Libertatea la vanzari

02 Iun 2005

In martie 2005 Jurnalul National a fost cel mai cumparat ziar din Romania, cu o medie zilnica de 230.369 exemplare vandute.

 • OBSERVATOR

 • Conform ultimelor cifre furnizate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor, in luna martie a acestui an, Jurnalul National a depasit Libertatea ca medie de vanzari.

  In timp ce Jurnalul National a vandut in medie 230.369 exemplare pe zi, Libertatea a vandut 228.772 exemplare. Tot in luna martie, Evenimentul Zilei a reusit o medie de doar 75.882 exemplare, dupa doua scaderi consecutive, in ianuarie si februarie. In luna martie, Evenimentul s-a aflat, ca medie, la 154.487 exemplare vandute in urma Jurnalului National, asta in timp ce Adevarul nu a facut inca publice cifrele pe 2005. detronare. Performanta Jurnalului National este cu atat mai importanta cu cat liderul de vanzari pe piata cotidianelor nu se mai schimbase de trei ani (din martie 2002), cand Libertatea a depasit Adevarul. Liderul de atata timp a fost detronat de un concept de succes si de o echipa entuziasta, atuurile cu care Jurnalul National a cucerit, cel putin in luna martie, piata romaneasca.
  Ultima oră
  Alte titluri din: Observator
  Europarlamentarul scoţian Alyn Smith, la Sinteza zilei: Românii sunt bineveniți în Scoția. Sunteți valoroși pentru noi! Europarlamentarul scoţian Alyn Smith, la Sinteza zilei: Românii sunt bineveniți în Scoția. Sunteți valoroși pentru noi!
  Tragedie in Sălaj: Copil ucis de o viitură în timp ce se deplasa cu căruţa împreună cu mama şi fratele Tragedie in Sălaj: Copil ucis de o viitură în timp ce se deplasa cu căruţa împreună cu mama şi fratele
  Mai multe titluri din: Observator
  Antena3.ro Florin Busuioc rupe tăcerea. Anunțul făcut de vedeta tv
  Libertatea.ro Mai tare ca Pelinel! Câți ani are și cu ce se ocupă iubita lui Boureanu!
  A1.ro Profeția ÎNFIORĂTOARE este pe cale să se îndeplinească: „Hoarda GROAZEI va pune stăpânire pe...”
  IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de miercuri, 29 iunie 2016